Deniz Baysal Yurtcu Teşkilat dizisindeki dövüş sahnelerini anlattı

Deniz Baysal Yurtcu Teşkilat dizisindeki dövüş sahnelerini anlattı
3. Sezon ilk bölümüyle reytinglerde birinci olan Teşkilat dizisi aksiyon sahnelerindeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu Dövüş sahneleri 3. sezonunda da artarak devam ediyor.

Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat dizisi geçtiğimiz hafta 3. sezonuna merhaba demişti. Aksiyon sahneleriyle 2 sezon boyunca en çok izlenen yapımlardan biri olan Teşkilat dizisinde Zehra karakteriyle dikkat çeken Deniz Baysal Yurtcu rolüne dair açıklamalarda bulundu. Merak edilen sorulara cevap veren Deniz Baysal Yurtcu dövüş sahnelerini ve yaşanan zorlukları anlattı. İşte detaylar

Deniz Baysal Yurtcu Teşkilat dizisindeki dövüş sahnelerini anlattı

TRT1’in 2 sezondur en çok izlenen yapımlarından biri olan Teşkilat dizisi üçüncü sezonunda da adından söz ettiriyor. Yenilenen kadrosu ve değişen hikayesiyle 3. sezona merhaba diyen Teşkilat ilk bölümüyle zirveye oturdu. 2 Ekim Pazar günü yayınlanan 3. sezon ilk bölümüyle tüm reyting kategorilerinin birinci sırasında yer alan ‘Teşkilat’ aksiyon sahnelerindeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Sağlık sorunları nedeniyle Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasına sebep olan aksiyon sahneleri yeni sezonda da artarak devam ediyor. Özellikle sosyal medyada başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtcu’nun dövüş sahnelerindeki performansı konuşuluyor.

Sınırlarımızı daha çok zorluyoruz

Bir haftadır sosyal medyada gündem olan yakın dövüş sahneleri gözleri bir kez daha Teşkilat dizisine çevrildi. Zehra karakteriyle diziye damga vuran Deniz Baysal Yurtcu o sahneler hakkında şunları söyledi: “Geçen sezonlarda da birlikte çalıştığımız ekipten ders almaya devam ediyorum. Sınırlarımızı daha çok zorluyoruz. Daha da teknik çalışıyoruz. Bu tarz sahnelerden önce her şeyi gerektiği gibi yapmak istiyorum. Ekip arkadaşlarımın bana olan güveni beni sakinleştiriyor. Dövüş sahneleri beni çok heyecanlandırıyor ve daha güçlü hissediyorum. Kendimi zorlamak beni besliyor”

Yürekten inanan insanlar başarıyı getiriyor

Başrollerini Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun ve Yunus Emre Yıldırımer’in paylaştığı Teşkilat dizisinde Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor. Yakın dövüş sahneleriyle üçüncü sezona bomba gibi giren Teşkilat’ın başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtcu dizinin başarısını ekip ruhuna bağladı. İşte güzel oyuncunun dizinin başarısını anlattığı o sözler: “Teşkilat’ın başarısının büyük kısmı işe yürekten inanan insanların çalışması bence. Üçüncü sezona başladık ama kimsede rahatlık söz konusu değil. Her bölümü ilk bölümümüz gibi çekiyoruz. İzleyicilerimiz sağ olsun, onlar da bizi hiç yalnız bırakmadı. Üç sezondur büyük destekleri var”

08-10-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar