Show TV’nin Yeni Dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Yayın Günü Belli Oldu

Show TV’nin Yeni Dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Yayın Günü Belli Oldu
Show Tv'nin yeni dizilerinden olan ve çekimleri devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi iddialı dizilerin yayın günü olan cuma akşamı yayınlanacak.

Yeni yayın dönemine yeni dizileri diğer kanallardan geç giren Show Tv yakında yeni ve iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti’ni seyircinin beğenisine sunuyor. Gold Film tarafından Show Tv için hazırlanan dizide birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin başrolünse son dönemlerin başarılı kadın oyuncularından Sıla Türkoğlu ile genç ve yetenekli oyunculardan Doğukan Güngör yer alıyor. Senaryosunu Melis Civelek kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Ketche yer alıyor. Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nin uzun süredir merak edilen yayın tarihi sonunda belli oldu. Show Tv ekranlarının merakla beklenen ve iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yayın tarihi olarak kanal 21 Ekim Cuma akşamını belirledi.

Kızılcık Şerbeti Cuma Gününde Yayınlanacak

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihi belli oldu. Show Tv yönetimi tarafından belirlenen tarih 21 Ekim Cuma günü olarak duyuruldu. Böylece Kızılcık Şerbeti haftanın son iş günü olan Cuma akşamında güçlü rakiplerin karşısına kondu. Cuma akşamı yayınlanacak Kızılcık Şerbeti’nin karşısında Arka Sokaklar, Yalı Çapkını, Kasaba Doktoru, İyilik gibi yapımlar yer alıyor. Melis Civelek tarafından kaleme alınan Kızılcık Şerbeti, birbirine hiç benzemeyen iki ailenin hikayesini konu almaktadır. Kültürleri ve yaşam tarzları birbirine taban tabana zıt olan iki ailenin mecburen bir arada yaşadıkları hayatın hikayesini anlatan dizide kültürleri birbirine yabancı iki genç olan Doğa ve Fatih yıldırım nikahıyla evlenirler ve bunun üzerine gençlerin aileleri mecburen ortak bir hayata başlarlar. Bu iki ailenin yaşadıkları zorluklar ve gelişen olaylar Kızılcık Şerbeti’nin ana konusunu oluşturuyor.

Kızılcık Şerbeti Dizisi Oyuncuları Kimler?

Show Tv ekranlarında seyircinin beğenisine sunulan Kızılcık Şerbeti genç ve yetenekli ve usta isimlerden oluşan güçlü bir kadroya sahip. Dizide yer alan oyuncular arasında,

·         Doğa (Sıla Türkoğlu)

·         Fatih (Doğukan Güngör)

·         Kıvılcım (Evrim Alasya)

·         Ömer (Barış Kılıç)

·         Alev (Müjde Uzman)

·         Sönmez (Füsun Demirel)

·         Pembe (Sibel Taşçıoğlu)

·         Çimen (Selin Türkmen)

·         Abdullah (Settar Tanrıöğen)

·         Feray Darıcı

·         Feyza Civelek

·         Özlem Çakar

·         Oral Özer

·         Rahimcan Kapkap

·         Serkan Tınmaz

·         Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler bulunmaktadır.

08-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar