Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı son bölüm izle
Gönül Dağı son bölüm izle. Başarılı dizinin tüm bölümlerini bir arada bulabilirsiniz. Gönül Dağı yeni bölüm ve daha fazlası canlitv'de.

Bu sayfa üzerinden Gönül Dağı dizisinine ait son bölüm izleyebilir, dizinin yeni bölüm ve geçmiş bölüm özetlerini inceleyebilirsiniz.

 TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 8 Ekim Cumartesi günü 71. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gönül Dağı son bölüm izlemek isteyen izleyiciler arama motorunda 'Gönül Dağı izle' yazarak arama yapıyorlar. Aşağıdaki bağlantı üzerinden başarılı dizinin güncel bölümünü izleyebilirsiniz.

GÖNÜŞ DAĞI SON BÖLÜM İZLE (71. BÖLÜM)

Gönül Dağı TRT 1'de yayınlanan, yapımını Köprü Film'in üstlendiği dram ve aile türündeki televizyon dizisidir. Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar gibi sevilen oyuncular paylaşmaktadır.

GÖNÜL DAĞI 71. BÖLÜM ÖZETİ

Rıfat'ın hapisten çıkabilmesi için Veysel'i şahitliğine ihtiyacı vardır. Hacer'in evlendikten sonra çıkarttığı rapor Veysel'in şahitliğine engel olmaktadır. Kenan Rıfat'ı hapisten çıkarabilmek, Veysel'in şahitlik yapabilmesi için elinden geleni yapacak. Kenan'ın başarılı olup olmayacağı bölümün en çok merak edilen konularından biri olacak. Öte yandan Ciritçi Abdullah kendisini kurtaran gizemli adamdan Divane'yle ilgili çok önemli bir sırrı öğrenecek. Bu sırrı nasıl kullanacağı merak edilecek. Asuman'ı ise ilçede açılan müzik okulu seçmeleri heyecanı saracak. Ramazan en büyük destekçisi olacak. Heyecanını yenebilmesi için elinden geleni yapacak. Kasım'ın gerçek kimliği ortaya çıkacak. Sefer ve Zahide karşı karşıya gelecek. Kasım torunlarından helallik almak ister ancak Zahide çocukların gerçekleri öğrenmesini istememektedir.

Gönül Dağı son bölüm ve diğer tüm bölümlerine sayfamızda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz. Gönül Dağı ve diğer diziler hakkında tüm gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv'yi takip etmeye devam edin.

08-10-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler