Deniz Çakır iddialarına yapım şirketinden açıklama geldi!

Deniz Çakır iddialarına yapım şirketinden açıklama geldi!
Deniz Çakır iddialarına yapım şirketinden açıklama geldi! Kostüm asistanı ile Deniz çakır arasında kriz. Deniz Çakır yine öfkelendi.

Ekranların yeni dizisi Masumiyet başrol oyuncusu Deniz Çakır, bir kez daha gündemde. Masumiyet setinde yaşanan olay sonrası kostüm asistanı Çağatay Görgen, soluğu mahkemede aldı. Deniz Çakır iddialarına yapım şirketinden açıklama geldi! Yaşanan olayda oyuncu Deniz Çakır ile aralarında açılan kostüm krizinde Deniz Çakır, tüm ekibinde önünde Çağatay Görgen'e hakaret ve küfür ettiği iddiaları oluşmuştu. Bunun yanı sıra Deniz Çakır'ın kostüm asistanı Çağatay Görgen için 'parası neyse veririm, alın bunu burdan' ifadeleri kullandığı da söylentiler arasında. Bunun üzerine kostüm asistanı Çağatay Görgen ise, oyuncu Deniz Çakır hakkında suç duyurusunda bulundu. Verilen dilekçede, 'Müvekkilim de bunun üzerine seti terk ederek büyük bir üzüntü içerisinde karavana giderek saatlerce ağlamış çok büyük bir üzüntü ve utanç duymuştur. Müvekkilime yöneltilen bu ifadeler son derece çirkindir. Müvekkilimi yıllardır iş yaptığı camiada birçok kişinin içinde rencide ifadelerle iş hayatından soğutmuştur.' ifadelerine yer verilmiştir.

Deniz Çakır iddialarına yapım şirketinden açıklama geldi!

Bunun üzerine Masumiyet dizisi yapım şirketinden açıklama geldi. Açıklamada ise,

'Müvekkil şirketin yapımcısı olduğu "Masumiyet" isimli dizi filmimizde yer alan oyuncumuz Deniz Çakır hakkında kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen'e küfür ettiğine ilişkin haberlerde sette meydana geldiği iddia edilen küfür veya tartışma olayı kesinlikle yaşanmamıştır. Çağatay Görgen söz konusu olayın yaşandığını iddia ettiği 6 Mart 2021 tarihinden 2 gün önce işten ayrılmaya yönelik olarak istifasını şirketimize sunmuş ve işten ayrıldıktan sonra söz konusu iddia ile ortaya çıkmıştır. Çağatay Görgen'in yaşandığını iddia ettiği olaylar tamamen bir iddiadan ibarettir ve şahsın elinde iddia ettiği şekilde bir olayın yaşandığına ilişkin olarak hiçbir somut delil veya ispat aracı mevcut değildir. Sette yaptığımız araştırmalarda da böyle bir olayın yaşandığına dair bir görgü tanığı da ortaya çıkmamıştır. Çağatay Görgen'in söz konusu olay sebebiyle kendisine zorla işinden istifa dilekçesi imzalatıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Kaldı ki; iddia edildiği gibi bir olay yaşanmış olsaydı; yasal haklarını kullanmak yerine işten ayrılmak üzere Çağatay Görgen'in şirketimize istifa dilekçesi vermiş olması da hayatın normal akışına tamamen aykırıdır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz olunur.' sözlerine yer verildi.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar