Oyuncu Burcu Binici'yi şok eden hapis cezası

Oyuncu Burcu Binici'yi şok eden hapis cezası
Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’a hakaret ettiği için yargılanan oyuncu Burcu Binici’nin aldığı ceza belli oldu. Hayranları "şimdi ne olacak?" sorusuna cevap arıyor.

Bir gazeteciye hakaret etmekle suçlanan oyuncu Burcu Binici'yi şok eden hapis cezası belli oldu. Hayranları ünlü oyuncunun ne kadar ceza aldığını merak ediyor. Ünlü oyuncu Burcu Binici kimdir, neden hapis cezası aldı? Şimdi detaylar

Oyuncu Burcu Binici'yi şok eden hapis cezası

Hürriyet gazetesinden aldığımız habere göre sosyal medya hesabından Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’a hakaret ettiği için yargılanan oyuncu Burcu Binici’nin aldığı ceza belli oldu. Burcu Binci, hakkında kesinleşen 1 yıl 2 ay hapis cezasıyla şok olurken hayranları “şimdi ne olacak” sorusuna cevap arıyor.

Aslında ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, sosyal medya ve dijital çağın getirdiği dijital ayak izlerini anlattığı “Geçmişinden kurtulamazsın’ başlıklı bir haber yaptı. Haber büyük yankı uyandırdı. Öyle ki Ayşe Özyılmazel, Üstündağ'a sosyal medyadan linç kampanyası başlattı. Bu linç kampanyasını destekleyen oyuncu Burcu Binici de Üstündağ'a Instagram hesabından şu mesajı yazdı: “ … Keşke annen ile baban seni yaparken kondom kullansaydı. En azından onlar için de bizim için de utanç olmazdın”

Bunun üzerine Üstündağ, Burcu Binici’yi mahkemeye verdi. Bakırköy 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, oyuncu Burcu Binici hakaret nedeniyle 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak 1 yıl 2 ay hapis cezası, CMK’dan kaynaklanan çeşitli indirimlerle 8 ay 22 güne indirildi. Şüphesiz bu indirimde sanığın yani Burcu Binici’nin sabıkasız oluşu rol oynadı. Ayrıca mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Canlitv platformu olarak Burcu Binici davasındaki gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Burcu Binici Kimdir?

1986 Erzurum doğumlu oyuncu aslen Rize Hemşin'lidir. Beş yaşından dans eğitimi alan Binici ayrıca şan eğitimi alarak asma davul ve nagara çalmaktadır. Ünlü müzik grubu Anadolu Ateşi'nde dans eden Binici, Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Yönetmen Eray Koçak ile evlenen Binici birçok filmde rol aldı.

Filmleri ve Dizileri :

2012 - Uçurum
2012 - Biz Babasız Büyüdük
2012 - 6 Mantı
2012 - Sarı Siyah
2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri
2010 - Bir Bulut Olsam
2010 - Sensiz Yaşayamam
2009 - Bir Bulut Olsam

11-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar