Deprem kayıpları için Esra Erol devrede

Deprem kayıpları için Esra Erol devrede
Esra Erol “Kayıplarımız için önemli duyuru! Kayıp yakınlarınızın bulunması için 24 saat telefon başındayız, bizi arayın!" diyerek kayıp yakınlarına duyuruda bulundu

Kahramanmaraş merkezli depremler ülkemizi derinden sarstı. 40 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği felakette on bir ilimiz doğrudan etkilendi. Hatay ve Kahramanmaraş illerimizin en fazla etkilendiği depremde on bine yakın vatandaşımız da enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Deprem kayıpları için Esra Erol devrede

Depremde can yakan konulardan birisi de depremde yakınlarını bulamayan insanların çokluğu. Pek çok kayıpların medyaya da yansıdığı olayların ardı arkası kesilmiyor.  ATV ekranlarında yapmış olduğu Esra Erol’da programı ile pek çok olayları çözüp kayıpları bulan Erol, deprem kayıpları için de harekete geçti.

Esra Erol :”24 saat telefon başındayız, bizi arayın!”

Esra Erol sosyal medya paylaşımında , “Kayıplarımız için önemli duyuru! Kayıp yakınlarınızın bulunması için 24 saat telefon başındayız, bizi arayın!" diyerek kayıp yakınlarına duyuruda bulundu. Esra Erol’un bu girişimi kayıp yakınları için bir umut kapısı oldu.

Esra Erol kimdir?

12 Mayıs 1982 İstanbul Eyüp doğumludur. Aslen Sinop Ayancıklı bir ailenin 5 çocuğunun ortancasıdır. Babası bir emniyet mensubu olup ilk, orta ve lise eğitimini Kütahya’da tamamladı. Yüksek eğitimini Açık Öğretim’de tamamladı. Üniversite sonrası Maltepe Üniversitesi’nde  diksiyon spikerlik eğitimi aldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde okudu. Hedefi Beden Eğitimi Öğretmeni olmak iken televizyoncu oldu. İki yıl üst üste en iyi sunucu olarak Altın Kelebek ödülünü alarak büyük bir başarı kazandı. Pek çok sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Programında engelli vatandaşlarımız için mavi kapak kampanyası dahilinde 1000 in üzerinde akülü sandalye dağıttı. 2010 yılında Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk sahibidir.

Oynadığı dizi ve filmler

Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004

Başkan (TV Filmi) 2005

Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005

Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009

Kamerayla İzdivaç - Sİnema Filmi 2010

TV kariyeri

Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003

Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007

Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007

Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008

Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014

Esra Erol'da (ATV) 2015 - 20123

16-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar