Rapçi Maestro yaşamını yitirdi

Rapçi Maestro yaşamını yitirdi
Rapçi Allame, "Az evvel Maestro’nun vefat haberini aldım, ailesine baş sağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun kardeşim" diyerek üzüntüsünü belirtti.

Maestro ismiyle tanınan ünlü rapçi Berk Karadaş kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Berk Karadaş’ın cenazesi yarın Maltepe Merkez Camisi’ nde  kılınacak öğle namazını müteakiben son yolculuğuna uğurlanacak.

Rapçi Maestro yaşamını yitirdi

Önceden Nicodem ile yaptığı düet çalışması “Öldüğüm Gün” ile tanınan 34 yaşındaki Maestro geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Genç rapçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Karadaş’ın vefatı rap dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Yakın dostları taziyelerini belirttiler

Rapçi Allame, "Az evvel Maestro’nun vefat haberini aldım, ailesine baş sağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun kardeşim" diyerek üzüntüsünü belirtti.

Sayedar : Beta’ya da selam götür bizden…

Rapçi Sayedar da Twitter hesabından, "Daha geçen hafta yeni albümünden bahsediyordun. Ona da bir şarkı yapalım, Sansasyonel 2’yi de yapalım, 2023 bambaşka olacak diyordun.. Bıraktın bizi be Maes.. Çok üzgünüm, çok.. İyi ki hayatımıza girdin. Beta’ya da selam götür bizden.." ifadelerini kullandı.

Joker : “Güne çok kötü bir haberle uyandık…”

Joker  : ”Güne çok kötü bir haberle uyandık ne yazık ki Türkçe Rap’in en özgün stillerinden birine sahip özellikle 2014-15 yıllarında çok yakın takıldığımız arkadaşım canım Maestro vefat etmiş. Herkese sabırlar diliyorum. Çok üzgünüm çok!” dedi.

Berk Karadaş kimdir?

1989 yılında İstanbul da doğdu. 1999 yılında rap dinlemeye başlayan Maestro 2014 yılında ilk rap eserini çıkardı. Kadıköy Acil Grubu’nda da yer alan Karadaş, İstanbul Trip bünyesinde üretimine devam etti. 15 Şubat 2023 Çarşamba günü kalp krizi rahatsızlığıyla geldiği hastanede kurtarılamayarak hayata veda etti. Rapçi Maestro’nun ilk albümü Sokağın Rüyası’nı 2013 yılında piyasaya sürdü. 2. albümü MaeSpace ise 2014 yılında çıktı. Maestro'nun son albümü de 2020 yılında çıkmıştı.

Maestro'nun Şarkıları

Voltio, Beni Bul, Table Dance, Llegaron Los Rebuleros, Veresiye Yok, Por Enquanto, Me Gustas Tu,  Ölüm Orucu, Estamos Jangueando, Esto Es Candela, Criusin, Toda la Noche, Hay Quien Me Detenga, U Got da Best, I Will Follow You, Se Te Acabo El Chance, Rocklands Beach, Metamorfose Ambulante, Boom Bam, Anunciação, Pa bliyé sonjé'm, Aaliyah, Firefly, Por Más Que Traten, Ocean Tides, Say Yeah, Nzuri, Tu Estas Listo Pa Morir, Untill I Win

16-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar