Destan Dizisine 3 Flaş İsim Dahil Oldu!

Destan Dizisine 3 Flaş İsim Dahil Oldu!
Atv’nin ilgiyle izlenilen dizisi Destan’da sezon sonuna doğru müthiş değişiklik yaşanmaya başladı. Diziye bazı oyuncular veda ederken, 3 flaş isim de dahil oldu. İşte ayrıntılar

Atv ekranlarının yapımcılığını Bozdağ yapımcılığın üstlendiği beğenilen dizisi Destan’da sezon finaline doğru gidilirken büyük bir değişim yapılacağı duyruldu. İlk bölümü 23 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, 1. Sezonu ile ekranlara gelen dizinin yönetmenliğini ilk olarak Emir Khalilzadeh daha sonra ise Fethi Bayram ve Metin Günay yaptı. Kanalın bu sezon reytingleri en iyi dizisi olması yönünden Atv’nin de önem verdiği yapımlar arasına girdi. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz kaleme alıyor. Aynı zamanda birçok ülkeye satılmış ve o ülkelerde de aynı anda yayına girmiş olan Destan dizisinin başrollerini Ebru Şahin ‘Akkız’ rolü, Edip Tepeli ‘Batuga Han’ ve Selim Bayraktar ‘Alpagu Han’ karakterleri ile paylaşıyor. Proje tasarımını Mehmet Bozdağ ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ yapıyor. Sezon finaline sayılı günler kala dizide köklü değişiklikler yapılacağı söylendi ve şimdi Destan dizisine 3 önemli isim dahil oluyor. İşte o isimler…

 

Diziye Bomba Bir İsim Engin Benli Dahil Oluyor!

Haziran ayında ilk sezonu için final verecek olan dizi 2. Sezon için yapacağı yeniliklere şimdiden başladı. Öncelikle dizinin senaryosunu da İhsan Yıldırım ve ekibi devraldı. Ardından diziden Edip Tepelinin ayrılacağı söylenmiş fakat yapımcısı tarafından yalanlanmıştı. 2. Sezonda hikayede yenilik ve karakterlerde yeniliğe gidileceği bilgisi alınmıştı.

 

Atv’nin Salı akşamları ekranlara gelen tarihi ve kurgu yapımı olan ‘Destan’ dizisine şimdiden 2. Sezona hazırlığı 3 flaş isim dahil oluyor. Onlardan biri Engin Benli oldu.

 

Engin Benli son olarak yine Atv ekranlarında yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizi kadrosunda yer almıştı. 6 sezon süren dizi final yapınca oyuncu bir süre aradan sonra Destan dizisine katıldı.

 

Başarılı oyuncu daha öncede tarihi kurgu film olan yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği ‘Diriliş Ertuğrul’ isimli yapımda ‘Alıncak’ karakterine hayat vermişti. 

Engin Benli yeni dahil olduğu Destan dizisinde ‘Obar’ isimli karakteri canlandıracak.

 

Umut Temizaş’ta Destan Dizisine Katıldı

Umut Temiaş dizi ve tiyatro oyuncusudur. Son olarak TRT1 ekranlarında ‘Son Destan’ adlı dizide 2017 yılında yer almış. Başrollerinde Bülent İnal, Sedef Avcı, Selçuk Yöntem gibi usta isimlerin rol aldığı 2. Dünya savaşı dönemini anlatan bir dönem dizisinde ‘Osman’ rolü ile ekranlara gelmişti.

 

Umut Temizaş, Destan dizisinde ise ‘Kamaz’ adlı bir karakteri canlandıracak.

 
Destan’a 3. İsim Olarak Özgür Koç Dahil Oldu

Özgür Koç, en son Atv ekranlarında yayınlanan Burak Deniz’in başrolünde olduğu ‘Maraşlı’ dizisinde Nevzat karakterini canlandırmıştı. Dizide, Burak Deniz’in canlandırdığı Celal Kün yani Maraşlı’nın en güvendiği kişilerin başında Başçavuş Nevzat geliyordu.

 

Özgür Koç’un Destan dizisinde hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmiyor.

 

Destan dizisi 10 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 22. bölümünde bu üç oyuncuyu yeni karakterler ile birlikte hikayede yer alacaklar.

Destan 22. Bölüme Türklerden intikamlarını almak için Oğuz Kağan’ın soyunu tükettiği İtbaraklar’ın, tekrar gün yüzüne çıkmaları ve Alpagu Han’ın aldığı kararla Akkız ile Batuga’nın destansı aşkının yeniden sınanması damga vuracak.

09-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar