TRT'de Yayınlanacak Balkan Ninnisi Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu

TRT'de Yayınlanacak Balkan Ninnisi Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yeni bir balkan dizisi başlıyor: Balkan Ninnisi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide kadın başrol karakterini kimin canlandıracağı belli oldu.

Televizyon kanalları yaz sezonu dizilerini bir bir seyirciyle buluştururken Eylül yayın dönemi için de hazırlıklarını hızlandırmaya başladılar. Eylül ayında yayına girecek diziler için çalışan yapım şirketleri bir an önce sete çıkarak çekimlere başlamak ve sezon başlamadan en az dört beş bölüm stok yapmak için hazırlıklarını devam ettiriyorlar. TRT 1 ekranlarında Eylül yayın dönemi için yayınlanacak olan ve hazırlıkları daha çok oyuncu castı üzerine yoğunlaşan Balkan Ninnisi Dizisinin merakla beklenen kadın başrol oyuncusu belli oldu. Üsküp’te çekilecek dizi için iddialı bir cast oluşturulurken bu castta en çok dikkat çeken isimlerden biri Erdal Özyağcılar bir diğeri ise kadın başrol oyuncusu olarak belirlenen Merih Öztürk oldu. Haziran başlarında sete çıkacak dizide Emre Bey’in partneri olarak genç ve güzel isim Merih Öztürk ile el sıkışıldı.

Balkan Ninnisi’nin Oyuncu Castı Tamamlandı

Uğur Uzunok ile Yalçın Arı tarafından TRT 1 için hazırlanan Balkan Ninnisi adlı dizinin hazırlıklarında sona gelindi. Dizinin oyuncu castı tamamlandı ve artık son dokunuşlar yapılıyor. Haziran ayında Üsküp’te çekimlere başlayacak olan dizide birbirinden ünlü isimler yer alacak. Uğur Uzunok, Nurullah sevimli ve Esma Koç tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturacak. Dizinim oyuncu kadrosunda ise Emre Bey, Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman saban ve Sarp Bozkurt yer alıyor. Uzun süredir merak edilen ve Emre Bey ile partner olacak kadın başrol ise Merih Öztürk olarak belirlendi.

Merih Öztürk Kimdir?

Balkan Ninnisi dizisinde yer alacak olan Merih Öztürk, 28 Aralık 1999 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç oyuncu Best Model of Turkey 2018’de üçüncülük elde etmiştir. Daha sonra modellik yapmaya başlayan genç isim oyunculuk eğitimleri alarak setlerde boy göstermeye başlamıştır. İlk olarak reklam filmlerinde yer alan Merih Öztürk daha sonra Şevkat Tepe, İki Aile, Son Osmanlı: Yandım Ali, Kendi Okulumuza Doğru ve Börü adlı yapımlarda rol almıştır.

08-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar