Diriliş Osman TRT1'de Yayınlanmayacak! İşte Yeni Kanalı

Diriliş Osman TRT1'de Yayınlanmayacak! İşte Yeni Kanalı
her kesim tarafından büyük merak ve heyecanla beklenen Diriliş Osman'da şok son dakika gelişmesi! Diriliş Osman TRT 1'de yayınlanmayacak mı? İşte ayrıntılar!

Televizyon ve dizi piyasası Eylül yayın dönemi yaklaştıkça iyice hareketlenmeye başladı. Yeni başlayacak dizilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, sezon finali yapan dizilerde yeni hikaye ve yeni eklenen oyuncularla bir an önce hazırlanıp yayına zamanında girmeye çalışıyor. Özellikle yeni başlayacak diziler yönünden hem yapımcı şirketler hem de yayın kanalları büyük bir merak ve heyecan içindeler. Bin bir umutla hazırlanan dizilerin yüksek reyting alması hepsinin umudu. Aksi takdirde akıbetlerinin çokta iyi olmayacağı açık. Yeni başlayacak dizilerden Diriliş Osman ise bu hengamenin dışında başka bir gelişmeyle daha herkesi şok etti. Diriliş Ertuğrul’un yerine hazırlanan ve en az onun kadar uzun soluklu ve başarılı olması beklenen dizinin yayınlanacağı kanalın değiştiği yapımcısı tarafından açıklanınca tüm televizyon ve dizi piyasası şok oldu. İşte ayrıntılar.

Diriliş Osman TRT 1’de Yayınlanmayacak mı?

TRT 1’in başarılı dizilerinden olan ve beş sezon gibi uzun bir süre devam eden üstelik reyting yönünden oldukça barılı olan ve yayınlandığı günde rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Diriliş Ertuğrul 2018 – 2019 yayın dönemi sonunda haziran ayında final yapmıştı. Diriliş Ertuğrul final yaptıktan sonra yine aynı yapım şirketi Tekten Film tarafından hazırlanacağı bildirilen ve yine TRT 1 için hazırlanan Diriliş Osman’ın hazırlıkları başlamış ve seyirci de büyük bir merak ve sabırsızlıkla Diriliş Osman’ı beklemeye başlamıştı. Her şey iyi giderken ve Diriliş Osman’la ilgili cast çalışmalarının sonuna gelinmişken yapımcı Mehmet Bozdağ’ın açıklaması bir anda şok etkisi yarattı. Yapımcı Mehmet Bozdağ Diriliş Osman’ın TRT 1’de yayınlanmayacağını açıkladı.

Diriliş Osman Hangi Tv Kanalında Yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul’un devam niteliğindeki dizi olacak olan ve yine Tekden Film tarafından hazırlanan Diriliş Osman’ın yayına girmesi için gün sayılmaya başlandı. Seyircinin de büyük sabırsızlıkla beklemeye başladığı Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatacak olan dizide hazırlıklar neredeyse bitti ve sete inme zamanı geldi. Yapımcı Mehmet Bozdağ tam da bu dönemde TRT 1’de yayınlanacağı düşünülen Diriliş Osman’ın TRT 1’de yayınlanmayacağını açıkladı. Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olan Diriliş Osman’ın Atv ekranlarında yayınlanacağını açıkladı. Herkeste büyük şaşkınlık yaratan bu açıklamayla Diriliş Osman’ın Eylül yayın döneminde Atv ekranlarında olacağı kesinlik kazanmış oldu.

10-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar