Diriliş Osman Zühre (Ayşegül Günay) Kimdir?

Diriliş Osman Zühre (Ayşegül Günay) Kimdir?
Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Diriliş Osman'da cast çalışmaları devam ediyor. Osman Bey'in yengesi zühre karakterini kim oynayacak? Detaylar haberimizde!

Daha başlamadan hakkında birçok haber çıkan ve en son kanal değiştirmesiyle gündeme gelen ve TRT’de yayınlanacak derken bir anda yapımcısı tarafından Atv’de ekranlara geleceği duyurulan TRT 1’de beş sezon gibi inanılmaz bir süre başarıyla ekrana gelen Diriliş Ertuğrul’un devam niteliğindeki dizisi Diriliş Osman yakın bir zamanda sete inmeye hazırlanıyor. Dizi en son seyirci tarafından Atv’ye geçtiği için protesto edilmiş ve tepkiyle karşılanmıştı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ise eleştirilere ve tepkilere aldırmadan Diriliş Osman’la ilgili çalışmalarına devam ediyor. Dizinin cast çalışmalarında sona gelinirken diziye en son başarılı oyuncu Ayşegül Günay katıldı. Peki, başarılı oyuncu Ayşegül Günay diriliş Osman’da hangi karaktere hayat verecek? İşte cevabı!

Ayşegül Günay Diriliş Osman’da!

Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği ve yakın bir zamanda Atv’de ekranlara gelecek olan Diriliş Osman’da cast çalışmaları devam ediyor. Dizide rol alacak oyuncuların büyük bir titizlikle belirlendiğini açıklayan yapım şirketi en son Burak Özçivit’in canlandıracağı Osman Bey’in yengesi Zühre karakteri için başarılı oyuncu Ayşegül Günay’la anlaştı. Ayşegül Günay’ın rolü için hazırlıklara başladığı belirtilirken Diriliş Osman’da rol alacak Burak Özçivit dışında anlaşılan diğer oyuncularla ilgili yapım ajansı tarafından resmi bir açıklama yapılmaması ise dikkat çekiyor. Öte yandan Diriliş Osman’la ilgili olarak dizinin diğer cast çalışmalarının da kısa sürede belirlenip sete inilmesi bekleniyor.

Osman Bey’in Yengesi Zühre (Ayşegül Günay) Kimdir?

Yeni yayın döneminde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi Diriliş Osman’da Osman bey’in yengesi Zühre karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Ayşegül Günay 1969 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan Günay pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bir Mucize Olsun dizisinde oynadığı Esma Sancaktar karakteri ile akıllara kazınan ve seyirci tarafından beğenilip tanınan oyuncunun rol aldığı dizi ve sinema filmlerinden bazıları şunlardır:  

Ayşegül Günay’ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Çukurdere

Bir Mucize Olsun (Esma sancaktar)

Asla Vazgeçmem (Aytül)

Yer Gök Aşk (Sultan)

Lale Devri (Sultan)

Aile Saadeti (Lamia)

Küçük Kadınlar (Eda)

Derman

Eşref Saati

Kaybolan Yıllar (Niran)

Sümela’nın Şifresi

Cünyor Temel

Oflu Hoca’nın Şifresi 2

19-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar