Diziler ne zaman başlayacak?

Diziler ne zaman başlayacak?
Yeni yılda en çok aranan kelimelerin başında 'diziler neden yok?' ve 'diziler ne zaman başlayacak?' geliyor. Yeni yıl arasına giren diziler ne zaman başlayacak? İşte tüm bilgiler..

Televizyon sektörünün yaşadığı maddi sıkıntılar yaklaşık bir yıldır bir çok habere konu olmuş, yeni yılın gelmesiyle birlikte problemin büyüklüğü gün yüzüne çıkmıştı. Her yıl kanallar, reklam ve sponsorluk anlaşmalarını yenilediği için dizileri bir hafta yayından kaldırırken, geçtiğimiz yıl bu süre iki haftaya, yeni yılda da üç, dört haftaya uzatılmıştı. Durum böyle olunca yeni yılın en çok merak edilen sorusu "diziler ne zaman başlayacak?" oldu. Milyonlarca dizi takipçisi yeni yılda dizilerin ne zaman başlayacağını merak ederken, konuyla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

2019'DA DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni yılda TRT hariç diğer kanallar aldığı ortak karar neticesinde mevcut dizilerini 3-4 hafta süreyle yayınlamama kararı almıştı. Ekranların en çok izlenen dizileri Çukur, Sen Anlat Karadeniz, Yasak Elma, Söz, Savaşçı ve Bir Zamanlar Çukurova gibi çok izlenen yapımların seyircisi merakla dizilerin yeni bölümlerini beklerken, konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Kanalların aldığı ortak karar neticesinde tüm dizilerin 21 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda olacağı iddia edildi.

STAR TV'DEN İSTANBULLU GELİN KARARI

Gündemdeki bir diğer iddia ise, Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin diğer tüm dizilerden önce ekranlara geleceği doğrultusunda.

23 Ocak Çarşamba günü 69. bölümüyle yayınlanaması beklenen İstanbullu Gelin dizisinin reklam ve sponsorluk anlaşmalarının yenilenmesinden dolayı 9 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacağı öğrenildi.

Bu gelişme, diğer dizilerinde söylenen tarihten önce yayında olacabileceğinin işaretini verirken, İstanbullu Gelin takipçilerini sevinçlerini sosyal medya hesaplarında dile getirdi.

07-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler