Do Not Disturb film konusu ve oyuncuları

Do Not Disturb film konusu ve oyuncuları
Cem Yılmaz, Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece filmininde başrolünde yer aldığı gibi hem yönetmenliğini hemde senaristliğini üstleniyor.

Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece filminin konusu ne ? Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor ve hangi karakterlere hayat veriyorlar? Film hangi platformda yayaınlanacak? Film ne zaman ilk defa yayınlanacak? Filmin ana karakteri Ayzek Cem Yılmaz’ın hangi filmindeki bir karakterdi? Fimin yönetmeni ve senaristi kim? Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece filmi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Do Not Disturb film konusu ve oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz’ın oturduğu Do Not Disturb filmi 29 Eylül Perşembe günü Netfilx dijital platformunda  vizyona çıkmaya hazırlanıyor. Komedi polisiye filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya ve Zafer Algöz yer alıyor. Orijinal ismi Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece olan filmin yapım CMYLMZ Fikir Sanat’a ait. Türk komedi dünyasının önde gelen Cem Yılmaz’ın komedyenliğinden daha çok sinema ve dizi film alanında yaptıkları daha ön plana çıkıyor. Do Not Disturb : Ayzek ile Bir Gece filmininde başrolünde yer aldığı gibi hem yönetmenliğini hemde senaristliğini üstleniyor.

Filmin konusu ne?

Tanıtım filmi oldukça ilgi gören film Netflix dijital platformunda izleyicileri ile buluşacak. Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinden Ayzek karakterinin hayatı konu ediniliyor. Ayzek koronavirüs pandemisi sırasında işsiz kalmış ve karaya geri dönmüştür. Sessiz sakin bir otelde işe başladığının ilk günü gece vardiyasına kalır. Vardiyanın başladığı ilk gece misafirlerin peşine takılarak inanılmaz maceralara yelken açar. Hayatını bir düzene koyabilmek içinattığı bu adımda kendini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

Do Not Distub filminin oyuncuları ve karakterleri

Senaryosunu yine Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı Do Not Disturb filminin  oyuncu kadrosunda bulunan isimler ve hayat verdikleri karakterler şu şekilde sıralanıyor : “Cem Yılmaz : Ayzek, Nilperi Şahinkaya : Melisa, Zafer Algöz : Turan, Celal Kadri Kınoğlu : Ömer, Bülent Şakrak : Murat, Özge Özberk : Ayşegül ,Tülin Özen : Ayşe, Ahsen Eroğlu : Gizem, Aziz Yanık : Emre”. 

14-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler