Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?
9 Eylül2de 4. Sezonu ile izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezon ilk bölümünde seyirci Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk karakterinin ölümü ile büyük bir şok yaşadı.

Kardeşlerim dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Kardeşlerim dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? Onur Seyit Yaran veda mesajında kimlere veda ve teşekkür etti? Dizinin yeni sezonu ne zaman başladı? Kardeşlerim dizisi ve Onur Seyit Yaran ile ilgili merak ettikleriniz yazımzıda...

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?

ATV’nin önceki sezona damga vuran dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisinden dizi takipçilerini şaşırtan ve üzen bir haber geldi. Son yayınlanan tanıtım filminden yola çıkararak dizide Doruk karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrıldığı gözlendi. Yaz sezonundaki arayı bitirip 9 Eylül2de 4. Sezonu ile izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezon ilk bölümünde seyirci Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk karakterinin ölümü ile büyük bir şok ve şaşkınlık yaşadı. Bu sahne sonrası dizinin takipçileri  genç oyuncunun diziden ayrılıp ayrımadığını merak etmeye başladılar. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir not ile izleyicilere veda eden Yaran” "Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum" diyerek ard arda set arkası fotoğraflarını da paylaştı.

Bu hikaye bizim için buraya kadardı

Onur Seyit Yaran’ın vedasını açıkladığı sosyal mesya mesajının tamamı şu şekilde; “"Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler. Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım. Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu heryerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima."

Dizi oyuncuları ve karakterleri

Su Burcu Yazgı Coşkun - Asiye Eren, Onur Seyit Yaran - Doruk Atakul, Celil Nalçakan - Akif Atakul, Yiğit Koçak - Ömer Eren, Simge Selçuk - Nebahat Atakul, Berk Ali Çatal - Tolga Barçın, Halit Özgür Sarı - Kadir Eren, Emel Eren, Atakan Özkaya - Sarp Yilmaz, Lizge Cömert - Süsen Kılıç, Fadik Sevin Atasoy - Sengül Eren, Kaan Çakır - Ahmet Yılmaz, Turan Cihan Şimşek - Ogulcan Eren, Nihan Büyükağaç - Şevval Yilmaz, Damlasu İkizoğlu - Melisa Atakul, Eylül Lize Kandemir - Yasmin Yilmaz, Recep Usta - Berk Özkaya, Melis Minkari - Aybike Eren, Ecem Sena Bayir – Afra, Yıldız Kültür - Sevgi Yılmaz, Ahu Yağtu - Suzan Manyasli, Nazlı Çetin - Leyla Barçın, Emre Yetek – Burak, Bariș Aksavaș - Ismail, Çağla Şimşek - Ayşe

14-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar