Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında Filmin Fragmanı Yayınlandı

Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında Filmin Fragmanı Yayınlandı
Marvel yapım şirketi, Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminin fragmanını yayınladı. Başrolünde Benedict Cumberbatch’ın yer aldığı film 6 Mayıs 2022’de vizyonda.

Zaman Taşı'nın koruyucusu Doktor Strange’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. "Doktor Strange"in devamı niteliğinde olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından birçok filmde başrol oynayan Benedict Cumberbatch yer alıyor. Sinematik Evreni’nin dördüncü halkasında beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanı da yayınlandı. İşte filmin Türkçe dublajlı teaserı

 


 

Doctor Strange -2: Doctor Strange in the Multiverse of Madness 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Türkçe adı ile Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında olan Marvel Comics karakteri Doctor Strange’e dayanan yakında çıkacak olan bir Amerikan süper kahraman filmi. Fantastik, aksiyon, macera tadında bir film olacak korku filmi olmayacak. Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan, Doctor Strange’in (2016) devamı olması amaçlanmıştır ve Marvel Sinematik Evreni’nin 28. filmi.

Marvel Entertainment, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir eğlence şirketidir. Şirket, 2 Haziran 1998 tarihinde Marvel Entertainment Group ve ToyBiz'in birleşmesi sonucu kurulmuş olup 2009 yılında The Walt Disney Company tarafından satın alındı. Şirketin merkezi New York'ta yer almakta. 

Filmin yönetmen koltuğunda Sam Raimi oturmakta, yapımcısı Kevin Feige, müzikler ise Michael Giacchino tarafından hazırlandı. Başrolünde Benedict Cumberbatch yer alıyor. Kadronun diğer oyuncuları ise şöyle; Elizabeth Olsen, Rachel McAdems, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor ve Xochitl Gomez.

‘Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında’ 6 Mayıs 2022’de Sinemalarda

Dünyada görülen koronavirüs sebebiyle birçok sektör bu süreçte durma noktasına geldi. Birçok sektör de olumsuz etkilendi. Bunlardan biri de sinema sektörü oldu. Sinema salonlarının kapanmasına, film setlerinin ertelenmesine ve dolayısıyla vizyon tarihlerinin de ertelenmesine sebep oldu. Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filmi de etkilenenler arasında. Geçtiğimiz 2021 in yazında vizyona girecek olan film 5 Kasım’a, daha sonra 25 Mart’a ertelendi. Şimdi filmin yayın tarihi belli oldu. 6 Mayıs 2022 tarihinde Doctor Strange 2 vizyona giriyor.

Doctor Strange filminin 2016 yılında yayınlanan ilk serisi de dünya çapında 677 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmıştı. ‘En İyi Görsel Efekt’ kategorisinde Oscar adayı olarak gösterilmişti. Devamı niteliğinde olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolünde oynayan,Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat veriyor.

06-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar