Destan ve Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

Destan ve Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?
Bozdağ Film, yapımcısı olduğu Destan ve Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölüm tarihlerini verdi. Dört gözle beklenen diziler ne zaman devam edecek?

ATV ekranlarının tarihi dizileri Kuruluş Osman ve Destan dizileri ne zaman yeni bölüm ile devam edecek merak ediliyordu. Dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film, bir hafta daha ekrana gelmeyeceğini ancak bir sonraki hafta ekranlarda olacağını açıkladı.

Destan ve Kuruluş Osman yeni bölüm tarihi

Her yeni yıl dizilerin ara vermesini alışkınız ancak bu sene diğerlerine göre daha uzun bir ara yaşanıyor. Dizilerin yeni yıl aralarına bir de korona tehlikesi eklenenince ara biraz daha uzadı. Bir süredir daha az hissettiğimiz koronavirüs salgını daha bulaşıcı bir şekilde kendini gösteren Omicron varyantıyla birlikte hayatın pek çok alanında olduğu gibi dizi setlerini de olumsuz etkiledi. Destan ve Kuruluş Osman dizisinin setinde baş gösteren pozitif vakaların ardından çekimlerde bazı gecikmeler yaşandı. Vakaların ardından karantina sürecinin sona ermesiyle birlikte çekimler yeniden başlayacak. Bozdağ Film ise dizilerin sıkı takipçileri için yeni bölümlerin ne zaman ekrana geleceği bilgisini içeren bir paylaşım yaptı.

"Kamuoyuna duyururuz

Son dönemde Türkiye'de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona vakaları setlerimizi de etkilemiş olup bazı oyuncularımızın teslerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle 'Destan' ve 'Kuruluş Osman' dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır. Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir 'Destan' ve 'Kuruluş Osman'ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz.

'Destan' 18 Ocak Salı ve 'Kuruluş Osman' 19 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle atv ekranında olacak."

Destan dizisi son olarak 28 Aralık Salı akşamı 6. bölümü ile ekrana geldi. 4 Ocak Salı akşamı yeni bölüm için hevesle ekran başına geçince yeni bölümü göremedi. Sevilen dizi 18 Ocak Salı akşamı 7. bölümü ile atv ekranlarında olacak. Diğer yandan Kuruluş Osman dizisi de 29 Aralık Çarşamba akşamında 77. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile milyonlarca kişi tarafından izlenen dizi dün akşam ekrana gelemedi ancak dizinin 78. bölümü 19 Ocak Çarşamba akşamı atv'den ekrana gelecek. ATV'den ekrana gelen diğer diziler de kısa süre içerisinde ekrana gelecek.

06-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar