Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! İzin istedi ve ayakkabı fırlattı

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! İzin istedi ve ayakkabı fırlattı
Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! İzin istedi ve ayakkabı fırlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuk, ayakkabı fırlattı.

Hafta içi her gün 10:00'da Atv ekranlarında yayınlanmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Faili mechul cinaytleri ve kayıpları açığa çıkaran  Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşağının en çok ilgi gören programları arasında yer almakta. Bugün yayınlanan programda ise 8 yıldır kayıp olan kızının bulunması için Müge Anlı'dan yardımisteyen Kamile Balığkurdu, şok anların yaşanmasına sebep oldu. Peki  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşandı? Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! İzin istedi ve ayakkabı fırlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Şubat 2021 izle. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle. Müge Anlı ile Tatlı Sert ayakkabı fırlatma sahnesi izle.

Atv ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün 8 yıldır izine ulaşamadığı kızını arayan Kamile Balığkurdu olayı ile gündeme geldi. İki çocuk annesi Gülşen Caymaz, 18 yaşında iken eşini kaybetmiş ve daha sonra da annesinin yanına yerleşmişti. 2 çocuğu ile birlikte annesinin yanına taşınana Gülşen Caymaz, ailesi ile yaşadığı sorunlar nedeni ile bir an da ortadan kaybolmuştu. Kızı Pınat Geyik'in de programa başvurarak annesinin bulunmasını istemesiyle, erkek arkadaşına kaçtığı öne sürülen Gülşen Caymaz'ı tanıştıran Murat Akın canlı yayına geldi.

Bugünde Gülşen Caymaz'ın annesinin programa katılmasının ardından gergin dakikalar yaşanmaya başladı. Anne Kamile Balığkurdu, kızının öldürülüp gömülmüş olabileceği yönünde iddialara yer verdi. Kızının kaybolmasında Murat Akın'ı suçlayan anne, canlı yayında ayakkabısını çıkardı ve Murat Akın'a fırlattı. Murat Akın'ın kızının para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu iddialarına daha fazla dayanamayan anne, Müge Anlı'dan 'bana birdakika izin verir misiniz' diyerek canlı yayında Murat Akın'a ayakkabı fırlattı. Bunun üzerine anne sakinleştirildi ve canlı yayın durduruldu.

Müge Anlı kimdir?

1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı, İstanbul doğumludur. 2008 yılından bu yana Atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaktadır. Hafta içi her gün 10:00'da Atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ekranlara gelmektedir.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar