Doğduğun Ev Kaderindir Benal (İncinur Sevimli) kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Benal (İncinur Sevimli) kimdir?
TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna yeni bir karakter ekledi. Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni karakteri Benal yani İncinur Sevimli kimdir?

Çarşamba akşamları dizi hayranlarını ekran başına toplayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kadrosuna yeni bir isim dahil etti. Sevilmeyen bir karakter olan Benal'e hayat verecek. Peki TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni karakteri Benal yani güzel oyuncu İncinur Sevimli kimdir? Dizide nasıl bir rol ile karşımıza çıkacak? İşte Doğduğun Ev Kaderindir Benal yani İncinur Sevimli kimdir?

Gerçek bir hayat hikayesinden günümüze uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi izleyici tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Zeynep ve Mehdi’nin hayat hikayesini konu alan dizi de kötü bir olay yaşandı Bu olayın baş karakteri de Benal oldu. Benal ve Mehdi bundan yıllar önce birbirlerine deliler gibi aşıklardı. Fakat, Mehdi sürekli Benal'den kaçarak evliliği reddetmişti. Çünkü Mehdi yıllar önce aşk yaşadıkları dönemde onunla evlenmek istemediğini ve sadece gönül eğlendirdiğini açık açık söylemişti. Tüm bunlara rağmen Benal, Mehdi'den vazgeçmemiştir. Zeynep ile yakınlaşması Benal'in iyice sinirine dokunmaya başlamıştır. Ve Benal Mehdi'den hamile kalarak doğacak olan çocuğunu kabul etmeyeceğini düşündü. Bakalım ortaya çıkan bu gerçek Zeynep ve Mehdi arasındaki aşkı nasıl etkileyecek? Zeynep ve Mehdi aşkına hayran izleyiciler Benal'e sinir olmaya başladı. Gündeme gelen Benal karakterinin gerçekte kim olduğu merak edilmeye başlandı? Bizlerde sizler için Benal karakterini yani İncinur Sevimli'yi araştırdık..

Doğduğun Ev Kaderindir Benal (İncinur Sevimli) kimdir?

Zeynep ve Mehdi arasına giren kötü karakter olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Benal karakteri izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Doğduğun Ev Kaderindir diziside Benal karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu İncinur Sevimli'yi hepimiz daha önceden bir çok yapımda karşımıza çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Benal'i İncinur Sevimli 22 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bir çok dizi ve filmlerde yer almış başarılı bir oyuncudur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlayan  İncinur Sevimli en son olarak ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ayşen karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Kariyerine ilk adımı Dabbe sinema filminde rol alarak atmıştır. Ağır Roman Yeni Dünya ve Kayıp dizilerinde oynamıştır.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar