Doğduğun Ev Kaderindir İbrahim Çelikkol, yönetmenliğe başladı

Doğduğun Ev Kaderindir İbrahim Çelikkol, yönetmenliğe başladı
Tv8’in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrol oynayan İbrahim Çelikkol yönetmenliğe özendi.

Tv8'nin iddialı dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başrolüyle adından sıkça söz ettiren İbrahim Çelikkol oyunculuğunun yanı sıra şimdilerde yönetmenliğe başladı. Hayranları başarılı oyuncunun ilk yönetmenlik deneyimini ve yönetmenliğe neden yöneldiğini merak ediyor. İşte detaylar

Doğduğun Ev Kaderindir İbrahim Çelikkol, yönetmenliğe başladı

Yarışma programlarıyla ön plana çıkan Tv8’in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrol oynayan İbrahim Çelikkol yönetmenliğe özendi. Başarılı oyuncu, ilk yönetmenlik deneyimi için Alp Mutlu'yu tercih etti. İbrahim Çelikkol, şarkıcı Alp Mutlu’nun Mütemadiyen' şarkısının klibini yönetti.

Bu koltukta kendimi görüyorum

Çiçeği burnunda yönetmen İbrahim Çelikkol ilk tecrübesi olan Mütemadiyen klibi için duygularını takipçilerimize şöyle aktardı: “Sadece kamera önünde görünsek de seneler içinde kamera arkasında da neler olup bittiğini az çok özümsüyoruz. Her zaman yönetmen koltuğunda oturan hocalarıma saygım sonsuz olmuştur. Şimdi ise bu koltukta kendimi görüyorum. Her şeyden önce aşırı heyecanlıydım. Azimle ve titizlikle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım"

O her zaman en büyük destekçim

Şarkıcı Alp Mutlu ise yönetmen olarak İbrahim Çelikkol’u tercih ettiği için çok şanslı olduğunu belirterek duygularını şu cümlelerle paylaştı: Bu zamana kadar işin hep müzik kısmında oldum. Oyunculuk hakkında hiçbir tecrübem olmadığından kamera karşısında ve o ışıkların altında olmak benim için hiç kolay olmadı. Elbette çok zorlandım. Daha önceki klip çalışmamda da böylesine profesyonel bir ekiple çalışmadığım için böyle bir havayı soluyamamıştım. Hem benim için eşsiz bir tecrübe oldu, hem de ortaya çok güzel ve değerli bir iş çıktı. Abim İbrahim Çelikkol her zaman bu yolda en büyük destekçim oldu.”

Canlitv platformu olarak bizler de genç yönetmen İbrahim Çelikkol’a başarılar diliyoruz.

İbrahim Çelikkol Kimdir?

1982 Kocaeli doğumlu Çelikkol, profesyonel basketçidir. Bir süre modellik yapan Çelikkol, basketbolu bırakarak oyunculuğa başladı. Osman Sınav’ın çektiği “Pars Narkoterör” dizisiyle oyunculuk sektörüne adım atan İbrahim Çelikkol, Fetih: 1453 filminde oynadığı efsane “Ulubatlı Hasan” rolüyle şöhreti yakaladı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2007 – Pars Narkoterör (Sinema Filmi)

2010 – Karadağlar (TV Dizisi)

2012 – Fetih 1453 (Ulubatlı Hasan) (Sinema Filmi)

2014 – Kod Adı Reaksiyon (TV Dizisi)

2016 – Seddülbahir 32 Saat (TV Dizisi)

2017 – Siyah Beyaz Aşk (TV Dizisi)

2018 – Muhteşem İkili (TV Dizisi)

09-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar