Meryem Uzerli İkinci Defa Anne Oldu!

Meryem Uzerli İkinci Defa Anne Oldu!
Ünlü ve güzel oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez anne olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Meryem Uzerli dünyaya gelen bebeğinin fotoğrafını paylaştı. İşte haberin ayrıntıları!

Magazin dünyasının ve sosyal medyanın en çok konuşulan ve hemen her gün bir haberi yayınlanan başarılı ve güzel oyunculardan Meryem Uzerli bugünlerde çok mutu anlar yaşıyor. Son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı hamile fotoğraflarıyla sık sık gündemde yer alan Uzerli sonunda hamileliğini tamamladı ve ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşadı. Bundan yedi yıl önce ilk çocuğunu dünyaya getiren ve anneliği tadan ünlü isim ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. İlk çocuğu olan 7 yaşındaki kızının isteği üzerine yeniden anne olduğunu açıklayan ancak ikinci bebeğinin babasının kim olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmayan ve bilgi vermeyen Meryem Uzerli’nin sağlıklı bir bebek dünyaya geldi. İkinci kez anne olan Meryem Uzerli sosyal medya hesabından bebeğiyle olan fotoğraflarını yayınladı ve takipçileri ve sevenleri ünlü isme binlerce beğeni yağdırdı.

Uzerli İkinci Kez Anne Oldu!

Bir zamanlar ekranlarda yayınlanan Muhteşem Yüzyıl adlı diziyle adeta fırtınalar estiren ve bir anda Türk seyircisinin kalbinde taht kuran güzel oyuncu Meryem Uzerli uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. İlk bebeğini bundan yedi yıl önce dünyaya getiren ve bir kız çocuğu olan Uzerli şimdilerde ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Babasının kim olduğunu açıklamadığı bir bebek dünyaya getiren ve ikinci kez anne olan Meryem Uzerli sosyal medya hesabından dünyaya gelen bebeğiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Sevenleri ve takipçileri tarafından tebrik yağmuruna tutulan Meryem Uzerli bebeğine Lily Koi adını verdi. Ünlü isim Meryem Uzerli sosyal medya hesabından duyurduğu bu anı “Canım Lily Koi… Lara Jemima, baban ve ben seni ailemizde mutlulukla karşılıyoruz. Bize katıldığın için çok sevinçliyiz. Seni sonsuza dek koruyacağız” ifadeleriyle duyurdu.

Meryem Uzerli Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Almanya’da oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu daha sonra pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol almıştır. Türkiye’de ilk kez Muhteşem Yüzyıl adlı yapımla tanınmaya başlayan Meryem Uzerli bu dizide canlandırdı Kösem Sultan karakteriyle milyonların kabinde taht kurmuştur. Daha sonra başka yapımlarda da rol alan Uzerli uzun bir süredir herhangi bir yapımda yer almıyor ve halen Almanya’da yaşıyor.

10-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar