Doğduğun Ev Kaderindir'in güzel oyuncusu Demet Özdemir'den çarpıcı açıklamalar!

Doğduğun Ev Kaderindir'in güzel oyuncusu Demet Özdemir'den çarpıcı açıklamalar!
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin güzel başrol oyuncusu Demet Özdemir katıldığı bir canlı yayında kadınlarla ilgili projeleri anlattı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tv8'in sezonu başarılı tamamlayan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de başrol olan güzel oyuncu Demet Özdemir son günlerde tekne gezisindeki pozlarla gündemdeydi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Özdemir, reklam yüzü olduğu Pantene'in İnstagram canlı yayınına katıldı. Marka olarak geliştirdikleri kadınlarla ilgili sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi veren Özdemir, kadın olmakla ilgili sözleriyle dikkat çekti.

Demet Özdemir'in tatil pozları çok konuşuldu

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı performansının ardından verilen arayı fırsat bilen Özdemir arkadaşlarıyla tekne turuna çıktı. Tatilinden sık sık paylaşımlar yapan güzel oyuncu sosyal medyada takipçilerinin ilgi odağı. Paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alan Özdemir, katıldığı canlı yayındaki sözleriyle de dikkatleri çekti. Elle Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner'le canlı yayın yapan Demet Özdemir, kendisi ve hayata bakış açısıyla ilgili açıklamarda bulundu.

Demet Özdemir: Sağlıklı bir şekilde uyandığım için şükrediyorum

Koronavirüs dönemindeki duyguları ve enerjisinin kaynağı hakkında sorular sorulan güzel oyuncu Demet Özdemir, "Öncelikle her yeni güne sağlıklı bir şekilde uyandığım için şükrediyorum. Bu bana güne pozitif bir şekilde başlama gücü veriyor. Mutluluğun insanın kendisi ile başladığını düşünüyorum. Kendinden mutluysan içindeki gücü ve enerjiyi dışarıya yansıtabiliyorsun. Bu yüzden günlük rutinlerimi düzenli bir şekilde uygulamaya devam ettim" dedi.

Kadın olmanın gücünü bir kez daha anladım

Bu dönemde kadın olmasının etkilerini farkettiğini belirten Özdemir, "Kadın olmanın gücünü bir kez daha anladım. Anne, iş kadını, eş gibi birçok modele aynı anda sahip oluyoruz. Fakat içimizdeki güç ile her daim 'Gün ne getirirse getirsin sen yaparsın!’ diyerek hepsinin üstesinden gelebiliyoruz" ifadeler kullandı.

"Asıl konu varmak yerine yaptığın yolculuktur"

Arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Demet Özdemir son paylaştığı manzara fotoğrafına ise şu notu ekledi; "Nereye gideceğini düşünmek yerine sadece ilerlemek işte. Çünkü asıl konu varmak yerine yaptığın yolculuktur." Yine çok fazla etkileşim alan bu payalaşımda Özdemir'in felsefik düşüncelere daldığı yorumlarına sebep oldu.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar