Doğum gününü kutlayan hayranlarına Alp Navruz'dan özel istek

Doğum gününü kutlayan hayranlarına Alp Navruz'dan özel istek
31. yaşını kutlayan Alp Navruz’a hayranları sürpriz yaptı. Binlerce kutlama mesajı ile trend topic listesinin başında yer alan Alp Navruz, hayranlarından ne istedi?

Bazı oyuncular vardır ki hayranları için özeldir. İşte onlardan biri olan Alp Navruz, doğum gününde hayranlarınca unutulmadı. Peki doğum gününü kutlayan hayranlarına Alp Navruz'dan nasıl bir özel istek geldi? İşte o istek ve Alp Navruz kimdir? Şimdi detaylar

Doğum gününü kutlayan hayranlarına Alp Navruz'dan özel istek

Oyuncu Alp Navruz 15 Ocak günü hayranları tarafından unutulmadı. Ünlü oyuncu 31. Yaş günü olan 15 Ocak Cuma günü hayranları tarafından atılan kutlama mesajlarıyla Twitter’da trend oldu. Bu sürpriz karşısında çok duygulanan Alp Navruz, doğum gününde özel bir istekte bulundu.

Bağış yapmalarını istedi

15 Ocak 2021 Cuma günü 31. yaşını kutlayan Alp Navruz’a hayranları tarafından bir sürpriz yapıldı. Binlerce kutlama mesajı ile trend topic listesinin başında yer alan Alp Navruz, hayranlarına teşekkür etti. Ardından da doğum günü için hediye almamalarını, Tohum Otizm vakfı ve Türk Kanser Derneğine bağış yapmalarını istedi. Oyuncunun bu isteği hayranlarınca beğeni yağmuruna tutulurken Alp Navruz Twitter’da paylaştığı mesajda duygularını şu cümlelerle paylaştı. “Arkadaşlar merhaba, 15 Ocak benim doğum günüm. Biliyorum, beni her zaman olduğu gibi güzel hediyelerinizle mutlu etmek isteyeceksiniz. Ama ben bu vesilesiyle hem kanser hem de otizm için hep birlikte bağışta bulunup, ihtiyacı olan insanlarımızı mutlu ederek, mutlu olalım istedim”

Alp Navruz’un bu çağrısı kısa sürede yankı buldu ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki hayranları harekete geçti. Yurt dışında binlerce Alp Navruz hayranı, ünlü oyuncu için bir sürpriz hazırlayarak ihtiyacı olan çocuklara kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu. Hayranları ayrıca hazırladıkları pastayı kesti ve vidoyla paylaştı. canlitv platformu olarak bu duyarlılığından dolayı Alp Navruz’a teşekkür ediyor, uzun ve mutlu bir ömür diliyoruz.

Alp Navruz Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu Navruz, Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yapan Alp Navruz; oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Ceberrut sinema filmiyle adım atan oyuncu, Arkadaşlar İyidir dizisiyle şöhreti yakaladı.

Rol aldığı yapımlar:

2018 – Elimi Bırakma (Cenk) (TV Dizisi)

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

16-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar