Doğuma Hazırlanan Demet Evgar'dan Birbirinden Çarpıcı Açıklamalar

Doğuma Hazırlanan Demet Evgar'dan Birbirinden Çarpıcı Açıklamalar
Dizi ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden şu sıralar 7,5 aylık hamile olan Demet Evgar birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ve bu yapımlarda gösterdiği performansla hem bu yapımı büyüten hem de seyircinin kalbinde yer edinen usta isimlerden biri olan demet Evgar bu günlerde oldukça heyecanlı zamanlar yaşıyor. Bundan yaklaşık olarak 3 ay önce 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş ile nikah masasına oturan ve evli çiftler arasına katılan demet Evgar geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Şebnem Dönmez’in YouTube’de yayınlanan programına konuk oldu. 7,5 aylık hamile olan ve bir kız bebeği bekleyen ünlü oyuncu programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü isim anne olmaya hazır olup olmadığından dünyaya gelecek kızının hangi okula gideceğine kadar pek çok soruya samimi cevaplar verdi.

Anne Olmaya Hazırım

Şu sıralar 7,5 aylık hamile olan ve yakında kızı Mavi’yi dünyaya getirmeye hazırlanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Şebnem Dönmez’in programında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demet Evgar hamilelik süreciyle ilgili olarak “bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım. Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp yoga yapıyorum. Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu hamilelik sürecinde sadece turşuya aşerdiğini de sözlerine ekledi.

Mavi’yi Köy Okuluna Yazdırırım

Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Demet Evgar bebeğini suda dünyaya getirmek istediğini belirterek ayrıca kızıyla ilgili planlarını da anlattı. Demet Evgar “bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp merhaba demeyi bilmiyor. Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter” ifadelerini kullandı. Ünlü isim dünyaya gelecek kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması hakkında da “zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberiydi, tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

08-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler