Fox TV'de Yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun Bitiyor mu?

Fox TV'de Yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun Bitiyor mu?
Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programının final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan Fulya ile Umudun Olsun Programı ile ilgili magazin basını ve internet haber sitelerinde çıkan haberler programın seyircisini oldukça endişelendirdi. Genç ve güzel sunucu Fulya Öztürk tarafından sunulan ve hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan reality tarzındaki kuşak programının yakında final yapacağı ve güzel sunucunun bir daha kuşak programı sunmayacağının yer aldığı haberler daha sonra Fulya Öztürk tarafından da doğrulandı. İlk bölümü 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayan ve o tarihten itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da canlı olarak ekrana gelen programda zor durumda olan insanların dramları ve yaşadıkları ekrana getirilerek çareler aranmaya çalışıldı. Güzel sunucu Fulya Öztürk tarafından sunulan program özellikle sektörde bulunanlar tarafından oldukça başarılı bulunurken ne yazık ki reytingleri rakiplerine göre düşük geldi.

Final Yapıyor

Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan ve Fulya Öztürk tarafından sunulan Fulya ile Umudun Olsun final yaparak ekranlara veda ediyor. Reality tarzında ele alınan programın sunuculuğunu geçmişi habercilik olan güzel isim Fulya Öztürk yaparken sosyal medyada ve magazin basınında Fulya Öztürk’ün ağzından bazı iddialar gündeme getirildi. Fulya Öztürk’ün “içinde haberciliğin ukde olarak kaldığını belirttiği ve yeni sezonda program değil haber yapmak istediğini kanala bildirdiği” iddiaları daha sonra ünlü isim tarafından da doğrulandı. Fulya Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “pek çok yerde çıkan haberler doğrudur. Affedin” ifadelerini kullandı. Bütün bunlar güzel sunucunun son bölümleri yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından sonra haberciliğe geri döneceğinin işareti olarak belirtildi.

Fulya Öztürk Kimdir?

Şu sıralar Fulya ile Umudun Olsun programının sunuculuğunu yapan Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazanan Fulya Öztürk hemen kamera önünde yer almaya ve programlar sunmaya başladı. Okuldan mezun olduktan sonra habercilik yapmaya başlayan Fulya Öztürk pek çok habere ve belgesele imzasını attı. Ünlü isim bugüne kadar

·         Star Tv

·         CNN Türk

·         Fox Tv’de görevler üstlenmiştir.

08-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar