Dolunay dizisi yeni bölümü ile nefesleri kesti

Dolunay dizisi yeni bölümü ile nefesleri kesti
Dolunay dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümünde reytinglerde başarıyı sağladı. Özet bölümleriyle de reytinglerde gayet başarılı oldu. İşte yaz dizisi Dolunay'ın 3. yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar

Başrollerini Özge Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dizisinde dün akşam olanlar oldu. 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Dolunay yine başarıyı yakaladı. Geçtiğimiz haftada reytinglerde ilk sırada gördüğümüz Dolunay dizisi bu haftada sırasını kimseye kaptırmadı. Üstelik Dolunay dizisi geçen hafta özet bölümü ile de ilk üç sıraya girerken başarısıı gözler önüne sermişti. Bu haftada reyting sıramalrında aynı yerde olan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor. 

Reyting sonuçlarına baktığımızda 1. sırada Dolunay, 2. sırada Dolunay'ın özeti, 3. sırada ise Badem Şekeri yer aldı. İlk bölümü ile ekranlara gelen Rüya dizisi ise 4. sırada yerini aldı.

Dolunay Dizisi Konusu Nedir? Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağının yemeklerini ve detaylarını öğrenerek kendi restoranını açmak ister. Bu arada öğrenci evini geçindirmek için de ek iş yapmaktadır. Sürpriz bir gelişmeyle önceden hiç tanımadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı oluverir. Zengin iş adamı Ferit ile Nazlı, çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşır ve imkansız gibi görünen bir aşk başlar.

19-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar