Dolunay, Salı akşamı ekranlara geliyor!

Dolunay, Salı akşamı ekranlara geliyor!
Star Tv'nin yepyeni dizisi Dolunay için geri sayım başladı. Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Dolunay, 4 Temmuz 2017 Salı akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte Dolunay 1. bölüm fragmanı..

Yeni dizi Dolunay izleyiciyi son derece heyecanlandırdı. Büyük bir merakla beklenen dizinin başrollerini güzel oyuncu Özge Gürel ve Can Yaman paylaşıyor. Özge Gürel'in hayranları yeni dizi haberine çok sevindi. Dolunay'ın ne zaman başlayacağı ise merak ediliyordu. Ve beklenen açıklama geldi. Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan dizi Dolunay, 4 Temmuz 2017 Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak. Ekranlara gelmek için gün sayan Dolunay dizisini canlı ve HD şekilde izlemek için Star Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz...

Hakan Kurtaş, Necip Memili, Özge Gürel ve Can Yaman gibi bomba isimlerin bulunduğu kadronun bu projesi bakalım reytingler de nasıl bir başarı gösterecek? Yemek aracılığı ile tanışan Nazlı ve Ferit'in tesadüf eseri başlayan aşkını konu alan dizinin büyük bir patlama yapması bekleniyor.

DOLUNAY 1. BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY'IN BAŞROL OYUNCUSU, ÖZGE GÜREL OLDU

Bu yaz sezonunda ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin kadrosu yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Büyük ilgi görmesi beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu güzel oyuncu Özge Gürel oldu. Erkek başrol oyuncusu ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik adlı dizide büyük başarı göstermiş olan oyuncu Can Yaman oldu. Diziyi yönetecek isim de İlişki Durumu:Evli, Baba Candır ve Galip Derviş gibi dizilerden alışkın olduğumuz isim Çağrı Bayrak oldu. Diziyi canlitv üzerinden de izleyebilirsiniz.

 

28-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar