Kanatsız Kuşlar reytinglerde zirvede…

Kanatsız Kuşlar reytinglerde zirvede…
Yaz sezonu dizisi olan Kanatsız Kuşlar ATV ekranında yayınlanmaya başladı. Bu hafta 3. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi reyting sıralamasında istenilen yeri aldı. Dizi kısa sürede geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı.

Kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin 3. bölümü 29 Haziran Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Sevilen dizinin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bakalım 3. bölümde neler olacak? Kanatsız Kuşlar dizisinin 3. ve diğer bölümlerini perşembe akşamları Canlı Tv ekranlarından keyifle takip edebilirisinz.

 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu ve Koliba Film’in, yönetmenliğini Kemal Uzun’un, senaryo yazarlığını da Hakan Haksun’un üstlendiği dizinin oyunculuğunu da Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.
Kanatsız Kuşlar dizisinin konusu nedir?
Dizide erken yaşta anne olmuş Nefise’nin hayat hikayesi anlatılıyor. Çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir anne ve hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden 4 kardeşin hikayesi… Küçücük mutluluklar için bile olsa çırpınıp duran bir avuç insanın umutlarının, üzüntülerinin, sevinçlerinin kısacası dramatik yaşamlarının hikayesi. 
Genç yaşta anne olan Nefise’ye eşi öldükten sonra çocukları Zeynep, Emre, Cemre ve Aysun’un yanı sıra birde yoksulluk miras kalmıştır. Ancak Nefise her şeye rağmen çocukları için çırpınmaktadır. Hayatın yükünü taşımakta iyice zorlandığı zor günlerden birinde Nefise ve ailesini derinden etkileyecek bir olay yaşanır. Nefise'nin büyük kızı Zeynep, ona gönülden bağlı olan Ahmet'in hislerine karşılık vermemektedir. Gittiği iş görüşmesinde Onur ile tanıştığı an, yeni bir aşkın filizlendiği ilk anlar olacaktır.
Kanatsız Kuşlar son bölümde neler oldu?
Muzaffer, Nefise'ye bir teklifte bulunur. Nefise'yle akrabalığını gizlemeye çalışan Azime, Muzaffer’in Nefise’ye yaptığı tekliften sonra paranın kokusunu almıştır. Muzaffer'in niyetini tahmin eder ve Nefise'yi mecbur bırakarak, büyük bir sırra da ortak eder... Nefise’nin ise aklı sürekli çocuklarındadır. Ancak istemeden de olsa bambaşka bir dünyanın içine girivermiştir. Zeynep, kardeşlerini korumaya çalışır ancak beklenmedik gelişmeler onları da iyice köşeye sıkıştırır. Nefise, Muzaffer'in yanındayken aldığı haberle deliye döner ve bir anda her şeyden vazgeçer.

23-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar