Dönence dizisinde çıkan kavga tatlıya bağlandı

Dönence dizisinde çıkan kavga tatlıya bağlandı
Kanal D ekranlarının başarılı yaz dizilerinden olan ve geçtiğimiz haftalarda sette yaşanan tartışma ve kavgayla anılan Dönence yeniden çekimlere başladı.

Bu sezon yaz dönemi dizileri arasında yer alan ve kadrosu ve hikayesiyle diğer yaz dizilerinden ayrılan Dönence Kanal D ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Kanal D iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin yer aldığı Dönence’de birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Salı akşamları seyirciyle buluşan dizinin çekimlerinde geçtiğimiz günlerde oyuncular arasında tartışma çıkmış ve bunun ardından set hem bu kavga sebebiyle hem de senaryo çalışmaları sebbeiyle tatil edilmişti. Bu yaz yayınlanan diziler arasında en başarılı yapımlardan olan Dönence İzmir Foça’da ve çevresinde çekiliyor. Dizinin geçtiğimiz haftalarda oyuncularından Sümeyye Aydoğan ile Nazlı Çetin arasında yaşanan krizin çözüldüğü ve iki oyuncunun barıştığı öğrenildi. Bu gelişmeyle birlikte dizinin senaryo çalışmalarının da tamamlandığı ve dizinin çekimlere başladığı öğrenildi.

İki oyuncu arasındaki kriz çözüldü

Kanal D ekranlarında yayınlanan ev Salı akşamları ekrana gelen Dönence dizisinin setinde geçen hafta başarılı ve genç oyuncular Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında bir tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ve aynı zamanda senaryoda yaşanan sorunları çözmek için de set bir haftalığına tatil edilmişti. Bu Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelemeyen dizideki bu sorunların çözümü için yapım ekibi büyük bir mücadele verdi ve sorunlar çözüldü. İki oyuncu arasında yaşanan tartışma ve kavga tatlıya bağlanırken dizinin senaryosunda yaşanan sorunlarda senaryo ekibi tarafından çözüldü. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin yeniden set başı yaptığı ve çekimlere başladığı öğrenildi. Bu yaz sezonunda ekrana gelen diziler arasında farkıyla öne çıkan Dönence dizisinin yeni bölümünün önümüzdeki Salı akşamı seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Dönence dizisi kadrosu

D Media tarafından hazırlanan ve Salı akşamları kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli yer alıyor. 6. Bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda, Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak ve Umut Kaya yer alıyor. Dizi her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

11-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar