Şok!Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını’na veda etti

Şok!Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını’na veda etti
Disney + kanalında yayınlanacak olan Gri dizisi ile görüşmelerde bulunan Kahraman’ın burada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Korhan Ailesinin yalısında geçen macera ve hikayelerin anlatıldığı dizi acıklı bir olayla bitmişti. Ferit’e zor zamanlarında sahip çıkıp destek olan abisi Fuat Korhan’ın hayatını kaybetmesi aile için adeta bir yıkım olur. Seyirciyi gözyaşlarına boğan bu olay sonrası yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor.

Şok!Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını’na veda etti

İlk olarak 23 Eylül 2022 tarhinde ekranlara merhaba diyen Yalı Çapkını dizisinde  başrolde Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit karakterinin kız arkadaşı Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman diziye veda etti. Buçe Buse Kahraman’ın diziye veda etmesi tüm dizi severleri şoka uğrattı.

Gri dizisine dahil oluyor

Dijital platformun en önemli aktörlerinden Disney + kanalında yayınlanacak olan Gri dizisi ile görüşmelerde bulunan Kahraman’ın burada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve başarılı, saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesinin anlatıldığı Gri dizisinde başrolü Ebru Özkan ve Timuçin Esen oynayacak.

Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Yalı Çapkını’nda Buçe Buse Kahraman çok önemli bir rolde oynuyordu. Burada bu kadar bir önemli rolden hangi sebep ile ayrıldığı herkesin merak ettiği hususların başında geliyor. Başrolünde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı dizide ayrıca Buçe Buse Kahraman, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Cansu Fırıncı ve Selen Özbayrak gibi önemli isimler rol alıyor.

Dizi yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefliyor

Prof.Dr Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı bir hikayeden uyarlanan dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı Yalı Çapkını dizisi 8 Haziran Cuma günü sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Önümüzdeki günlerde ekranlara gelmesi beklenen dizinin yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Çünkü yayınlandığı her haftayı zirvede bitiren Yalı Çapkını dizisini zaman zaman Kızılcık Şerbeti zorladı hatta birkaç hafta geride bırakmayı da başardı.

10-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar