Biran Damla Yılmaz Hudutsuz sevda setine çıktı

Biran Damla Yılmaz Hudutsuz sevda setine çıktı
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan iddialı dizi Hudutsuz Sevda sete çıkarak çekimlere başladı.

Önümüzdeki sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan ve kalabalık oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Fox Tv’nin en önem verdiği dizilerden olacak olan Hudutsuz sevda geçtiğimiz gün İstanbul’da sete çıkarak çekimlere başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk yer alıyor. Eski Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz ekibinden Bahadır Özdener’in senaryosunu kaleme aldığı Hudutsuz sevda dizisinin çekimlerinin İstanbul sahnelerinden sonra Karadeniz’e taşınacağı ve Artvin’de devam edeceği öğrenildi. Başrolünde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in yer aldığı dizide güçlü bir aşk ve intikam hikayesi ele alınıyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan ve dizinin hikayesinin tetiklenmesini sağlayan karaktere hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul Şile’de başladı.

Biran damla Yılmaz sete çıktı

Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dönemin en iddialı yapımlarından Hudutsuz Sevda geçtiğimiz gün İstanbul Şile’de sete çıktı ve çekimlere start verdi. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Bahadır Özdener’in senaryosunu kaleme aldığı Hudutsuz Sevda dizisi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. İlk çekimi başarılı ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın sahneleriyle başlayan dizide Yasemin karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı karakter dizinin de hikayesinin başlamasını sağlayan olayları tetikliyor. Çekimlerin başlaması dolayısıyla ünlü ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve ilk set ziyareti notuyla bunu sevenlerine duyurdu. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda evlenen annesi ve annesinin eşi de güzel oyuncuya çiçek göndererek ilk set gününü kutladı.

Hudutsuz Sevda oyuncuları kimler?

Medyapım tarafından hazırlıkları yapılan ve çekime çıkan Fox Tv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Hudutsuz Sevda’nın yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Güçlü bir intikam ve aşk hikayesini konu alan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Biran Damla Yılmaz, Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu, Emre Bulut, Burak Sevinç, Asuman Dabak, Hülya Şen, Erdem Kaynarca, Özgür Emre Yıldırım, Haydar şişman ve Hülya Gülşen yer alıyor. Dizi yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

11-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar