Dönence'nin final tarihi belli oldu

Dönence'nin final tarihi belli oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonu başlayan dizilerden biri olan Dönence için final kararı geldi. Dizi 14. Bölümde ekranlara veda edecek.

Kanal D ekranları için D Media tarafından hazırlanan ve yaz sezonunun sevilen ve reytingi iyi dizilerinden Dönence için geçtiğimiz haftalarda final kararı alınmıştı. İzmir’de çekilen ve dram ve gençlik türünde ele alınan dizi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyordu. İlk olarak 4 Temmuz Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkan dizi yaz dizisi olarak hazırlanmış ve Kanal D iç yapımlar bünyesinde Exceptionel adlı yapımdan uyarlanmıştı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Dönence dizisi daha sonra ilerleyen haftalarda ilk aldığı reytingi koruyamayarak gerilere düşmeye başlamıştı. Aynı zamanda yeni sezon dizilerinin de başlamasıyla iyice reyting kaybına uğrayan dizi için sonunda yayıncı Kanal, kanal D final kararı vermişti. Final yapacağı belli olan ancak ne zaman son bölümünün yayınlanacağı belli olmayan dizinin final tarihi de sonunda belli oldu.

14. Bölümde final yapıyor

Kanal D ekranları için aynı şirket çatısı altında faaliyet gösteren D Media tarafından hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Exceptionel adlı yapımdan uyarlanan dönence dizisinin son bölüm final tarihi belli oldu. Otizme vurgu yapan ve iki Otizmli gencin ve onların yakınlarının hikayesini anlatan Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda serdar Gözelekli yer alırken dizinin senaryosunu ise Nuray uslu, Banu Yılmaz, Hamza Akyıldız, Ebru Hacıoğlu ve İbrahim Güler kaleme alıyordu. Yaz sezonu dizileri arasında seyircinin ilgiyle takip ettiği ve sevdiği dizi İzmir Çeşme ve çevresinde çekimlerini yapıyordu. Kanalın sevilen dizisinin son bölüm final tarihi olarak ise 14. Bölümün yayınlanacağı 11 Ekim 2023 Çarşamba gösterildi. Böylece yaz sezonunda ekrana gelen bir dizi daha final yaparak seyircisine veda etti.

Dönence oyuncuları

D Media tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen dönence dizisinin kadrosunda genç ve başarılı bir çok ünlü isim yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Edenaur Gülbudak, Mesut Yılmaz, Umut Kaya, Muammer Tali ve Berfin Ant yer alıyor.

23-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler