Dünya Hali yeni bölüm neden yok? (1 Eylül 2021 Çarşamba)

Dünya Hali yeni bölüm neden yok? (1 Eylül 2021 Çarşamba)
Dünya Hali dizisi bu hafta neden yok? 1 Ağustos 2021 Çarşamba günü Dünya Hali dizisinin yeni bölümü neden yok? İşte detaylar..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali dizisi bu hafta tüm izleyiciyi şaşırttı. İzleyici büyük bir heyecanla 1 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümü beklerken, TRT 1'in yayın akışında bir değişiklik yaşandı. Peki Dünya Hali dizisi bu hafta neden yok? Dünya Hali yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? işte izleyicinin merak ettiği o sorunun cevabı..

Dünya Hali yeni bölüm neden yok?

Yeni başlayan diziler arasında en çok beğeni ve izlenme oranı yakalayan TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Dünya Hali reytingleri salladı. Başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş Tolga Tekin’in yer aldığı dizi, yaşamı boyunca hep doğru bildiği yoldan şaşmayan bir gencin birden bire bir kadına aşık olması ve beraberinde getirdiği olayları konu alıyor. Genç delikanlıyı yani Sinan karakterini Caner Şahin canlandırırken yıldırım aşkı ile aşık olduğu kadın Kıvılcım'ı da güzel oyuncu Pelin Abay canlandırıyor. Günlük yaşamı ekranlara taşıyan dizi izleyici tarafından çok sevildi. Sinan ve Kıvılcım'ın arasındaki aşkı ve Sinan'ın üzerine yüklenen vasiyet konusu ile ilerleyen dizinin her bölümü büyük bir heyecanla takip edilirken, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümün TRT 1'in yayın akışında olmaması izleyiciyi üzdü. Peki Dünya Hali dizisi bu hafta neden yok?

Dünya Hali dizisine Türkiye-Karadağ maçı engel oldu!

Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği dizi Dünya Hali'nin 1 Eylül 2021 Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümü, 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı (Türkiye-Karadağ) engeline takıldı. 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı (Türkiye-Karadağ) maçı nedeni ile ekranlara gelemeyecek olan yeni bölüm haftaya yani 8 Eylül 2021 Çarşamba günü ekranlara gelecek. Hal böyle olunca Dünya Hali izleyicileri bu hafta dizinin yeni bölümü yerine 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı (Türkiye-Karadağ) maçını izleyecek. 

1 Eylül 2021 Çarşamba TRT 1 yayın akışı listesi

19:00 -  Ana Haber

20:00 - Seneye Bu Zamanlar

21:40 - 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı (Türkiye-Karadağ)

23:35 - Dünya Hali (Tekrar Bölüm)

01:15 - 3'te 3

26-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler