Dünya Yıldızı Türk Olduğunu Açıkladı!

Dünya Yıldızı Türk Olduğunu Açıkladı!
Magazin ve sosyal medya dünyası bugün dünyaca ünlü bir şarkıcının Türk olduğunu belirten bir sosyal medya paylaşımı sonrası hareketlendi. İşte detaylar!

Zaman zaman gazete sayfalarını ya da magazin gündemi ve sosyal medyada görmeye alıştığımız bu tür haberler her zaman kendine bir okuyucu kitlesi bulmuştur. Bunda gururlanmak ya da o kişiyle kendini özdeşleştirmek tabi ki ilk sırada gelir. İşte bugünlerde böyle bir haber yine magazin basını ve sosyal medyada ilk sıralarda yer alıyor. Dünyaca ünlü Macaristan asıllı ABD’li şarkıcı Halsey sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Türk hayranlarını ve haberi okuyan ya da şarkıcının paylaştığı mesajı duyanları heyecanlandırdı ve bir anda ülkemizde gündem olmayı başardı Ünlü şarkıcı Halsey paylaştığı mesajında bir baklava fotoğrafı koyarak “yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bu bile şarkıcının Türkiye üzerinden binlerce beğeni ve yorum almasına yetti. İşte haberin detayları!

Baklavayı Seviyorum!

Macaristan asıllı ünlü ABD’li şarkıcı Halsey sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak bir anda ülkemizin gündemine girmeyi başardı. Şarkıcı paylaşımında baklava resmi koyarak “yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım üzerine binlerce kişi şarkıcıyı adeta beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Ünlü şarkıcı daha sonra Twitter hesabına gelen bir takipçisinin sorusuna cevap vererek yine ülkemizdeki binlerce kişiyi heyecanlandırdı. Bir hayranının “Türkiye’de baklava yemeni tavsiye ediyorum” masajına ünlü şarkıcı “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımının ardından şarkıcıya Türkiye’yi tanıtan pek çok mesaj gönderildi.

Halsey Kimdir?

29 Eylül 1994 yılında ABD’nin New Jersey Eyaletinde dünyaya gelen dünyaca ünlü şarkıcı Halsey kendi adını kullanmak yerine doğup büyüdüğü yer olan Halsey adını kullanmaktadır. Ünlü şarkıcı zaman zaman gündeme gelmektedir. Şarkıcıyla ilgili bilinmeyenler şunlardır.

-          Halsey’in gerçek adı Asley Frangipane’dir.

-          Şarkıcı kendini biseksüel olarak nitelendirmektedir.

-          Halsey kazandı ilk paralarla kardeşinin okul masraflarını karşılamıştır.

-          Şarkıcının ilk EP’sinin adı Room 93’tür.

-          Şarkıcının en bilinen şarkısı Closer’dir ve 12 hafta boyunca listelerde kalmayı başarmıştır.

-           MTV Müzik Ödüllerinde iki defa sahne almıştır.

-          Şarkıcı boş zamanlarında çizim yapmaktan hoşlanmaktadır.

-          Şarkıcının yazdığı ilk şarkı olan Ghost’u bir bodrum katında lise arkadaşıyla birlikte yazmıştır ve şarkıcının bu şarkısından sonra aynı anda 5 plak şirketi kendisiyle anlaşma imzalamak istemiştir.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar