Duy Beni Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Duy Beni Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni başlıyor. Duy Beni dizisinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Duy Beni dizisinin detayları

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, Star TV ekranları için çekilen iddialı yapımlardan biri olan Duy Beni dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yeni sezona damgasını vuracak dizi Duy Beni’nin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturuyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif’in kaleme aldığı ‘Duy Beni’ dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Hakman (Selim Bender), Ege Kökenli(Bahar), Caner Topçu (Kanat), Rabia Soytürk (Ekim), Burak Can (Aziz), Helin Kandemir (Meltem), Feride Çetin (Neşe), Sümeyye Aydoğan (Melisa), Meltem Akçöl (Hazal), Aytaç Uşun (Halil), Bedia Ener (Şükran), Alper Atak (Süleyman), Utku Coşkun (Ozan), Hamdi Alp (Selçuk), Gökçe Güneş Doğrusöz (Ayşe), Taha Bora Elkoca (Bekir), Yeliz Akkaya (Suna), Jasmin Berkiş (Ceren), Dilara Sümbül (Ece), Cemre Özşişman (Emine), Beste Kaptanoğlu, Durul Bazan (Fikret), İbrahim Yıldız (Dağhan) ve Murat Daltaban (Rıza) gibi sevilen oyuncular yer alıyor. 3 faklı kanalda yayınlanan benzer konulu Atv’de Kardeşlerim, Fox Tv’de Tozlu Yaka ve Star Tv’de Duy Beni dizileri benzer olasa da, gençlik ve okul dizisi olarak ekranlara gelecek dizinin konusunda zengin fakir çatışmasını, zorbalığı konu alıyor. Duy Beni dizisinin yayın tarihi ne zaman? Belli oldu. İşte ilk bölüm fragmanı ve beklenen yayın tarihi…

Duy Beni Dizisi Tanıtım Fragmanı

Duy Beni Dizisi 7 Temmuz Perşembe Günü Star TV’de Başlıyor

Yaz sezonu için çekilen gençlik dizisi Duy Beni’nin yayın tarihi belli oldu. Duy Beni 7 Temmuz Perşembe günü saat 20.00 de Star TV ekranlarında başlıyor. Dizinin merak edilen ilk bölüm fragmanı da yaynlandı.

Duy Beni Dizisi İlk Bölüm Fragmanı

Duy Beni Dizi Afişi

Duy Beni Dizisinin Konusu Ne?

Başrollerinde Caner Topçu (Kanat), Rabia Soytürk (Ekim) ve Berk Hakman (Selim Bender) Ege Kökenli (Bahar), Durul Bazan (Fikret) ve Murat Daltaban (Rıza)’ın  yer aldığı Duy Beni dizisi şimdiden zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Duy Beni dizisinde, Orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi Ekim, bir sabah okula giderken trajik bir olay yaşar. Hayatını fena sarsan bu olay Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla (Helin Kandemir)’ya bir araba çarpmasıdır. Çarpan kişi ise mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak kaybolur.

İspatlanamayan bu suçlama sonrasında okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak için bir karar alır. Hem faydalı olmak adına hem de bir nebze de olsa olayı tatlıya bağlamak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır.

Bursu kazanan üç kişi Ekim’le birlikte Bekir (Taha Bora Elkoca) ve Ayşe (Gökçe Güneş Doğrusöz) olmuştur. Ancak Ekim’in kazanma amacı çocukluk arkadaşı Leyla’ya bu kötülüğü yapanların izini bir şekilde bulmaktır. Ekim, Leyla’ya çarpıp kaçan kişinin bu okuldan bir öğrenci olduğuna o kadar emindir ki, onu bulup ortaya çıkarmayı amaçlar.

Okula yeni gelen üç öğrenci, okulun ilk günü diğer öğrenciler tarafından adeta dışlanır ve küçük görülürler. O günden sonra ise bu üç öğrencilerin hayatları değişerek, bugüne kadar yaşamadıklar ve bilmedikleri ‘Zorbalık!’ ile tanışarak geçer.

Zengin okulun zengin öğrencileri gelenek dedikleri bu şeye kimi zaman eğlenmek kimi zaman da heyecanlı anlar yaşamak için yapmışlar ve kendi içlerinde bunu normal saymaktadırlar. Bu yaptıkları zorbalıklardan hiç kimse bir zarar görmediği için buna kimse müdahale etmemiştir. Ancak, ta ki okula o gün yeni bir öğretmen de tayin olana dek.

Hem kişisel, hem meslek hayatında her zaman doğrunun yanında olan Selim Bender (Berk Hakman), öğrencilerini iyiliğe yönlendirmeye çalışmış idealist bir öğretmendir. Öğrencilerin bu okulda bir sır sakladıklarının farkındadır.












28-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar