Duy Beni dizisi nerede çekiliyor?

Duy Beni dizisi nerede çekiliyor?
Star Tv'de yayınlanan Duy Beni dizisi nerede çekiliyor? Duy Beni dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Çekim yeri nerede?

Süreç Film'in hazırladığı Star TVde yayınlanan Duy Beni gençlik türünde bir yaz dizisidir. Ali Balcı'nın yönettiği Makbule Kosif'in kaleme aldığı bu dizinin başrollerini Ege Kökenli, Rabia Soytür, Caner Topçu, Berk Hakman, Murat Daltaban ve Durul Bazan paylaşmaktadır. Peki Duy Beni dizisi nerede çekiliyor?

Duy beni dizisi nerede çekiliyor?

Duy Beni dizisi İstanbul'un tarihi güzellikleriyle dolu ilçelerinde çekiliyor. Galata ve Beşiktaş gibi önemli tarihi yerler çekim için kullanılıyor.

Duy beni dizisinin konusu: Bir kolej de öğrencilerin birbirine yaptığı psikolojik ve fiziksel zorbalığın öğrencileri nasıl etkilediğini ele alan bir gençlik dizisi. Dizinin ana karakteri olan Ekim ve Leyla lise öğrencisi iki yakın arkadaştır. Bir gün Ekim okula giderken yakın arkadaşı Leyla'ya araç çarpar ve Leyla'yı orada bırakıp kaçar. Mahalleli bunu görüp aracın peşinden koşarlar ve Leyla'ya çarpan araç zengin kesimin gittiği özel okulun bahçesine girerken görülür.

Okul Leyla'nın başına gelenlerden sonra olay daha sonuçlanmadığı halde mahalleden üç kişiye burs verme kararı alır. Bursu Ekim, Bekir ve Ayşe alırlar. Ekim'in hedefi en yakın arkadaşı olan Leyla'ya çarpan aracın sahibini bulmaktır. Burs alıp okula başlayan gençler gelenek adı altında bir zorbalıkla karşılaşırlar. Kimse ciddi fiziksel zarar görmediği için görmezden gelinen bir zorbalık. Ta ki bu zorbalığa dur diyecek kişi gelene kadar.

Okula tayini çıkan Selin Bender, her zaman her koşul da iyiliği gören ve savunan, insanları da bu yönde değiştirmek ve yardım etmek isteyen bir insandır. Selin Bender okula geldikten sonra Ekim gibi okul da karanlık sırların olduğunun farkına varır.

Duy Beni dizisinde oyuncu kadrosu

Duy Beni dizisinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız ve Durul Bazan ve Murat Daltaban ve Bedia Ener gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Duy Beni dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Duy Beni dizisi 7 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle Star TV'de izleyici karşısına çıkacak.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar