Cüneyt Arkın Neden Öldü?

Cüneyt Arkın Neden Öldü?
Yeşilçam ve Türk televizyon ve tarihinin önemli isimlerinden biri olan Cüneyt Arkın neden öldü? Cüneyt Arkın'ın Ölüm sebebi nedir?

Yeşilçam ve Türk televizyon ve tarihinin önemli isimlerinden biri olan Cüneyt Arkın'ın 28 Haziran Salı günü hayatını kaybettiği öğrenildi. Usta oyuncunun ardından sevenleri  'Cüneyt Arkın neden öldü, ölüm sebebi ne, hastalığı neydi' gibi aramalar yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar. 

CÜNEYT ARKIN NEDEN ÖLDÜ? HASTALIĞI NEYDİ? 

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde fenalaşıp Beşiktaş'ta bulunan Özel Liv Hospital Hastanesine kaldırıldı. Ardından Eşi ve tüm yakınları hastaneye geldi. Tedavi gördüğü hastanede bir çok müdahaleye karşı kalbinin durması sebebi ile 85 yaşındaki Cüneyt Arkın hayatına veda etti.

Arkın, 2009 yılında omurgasındaki sinir sıkışmasından dolayı 3 ay yatarak tedavi görmüştü.

Ünlü Oyuncu isimler ise ardından şunları söyledi

ORHAN GENCEBAY:

CNN TÜRK canlı yayına bağlanarak İnanılmaz bir sanatçıydı kendisi. Hepimizde çok değerli izler bıraktı. Allah gani gani rahmet eylesin. Biz çok eski arkadaştık. Yaşadığımız son zamanlarda, kendisini iyi hissetmiyor diye duyum alıyorduk çok anımız var. Efsane bir sanatçımızı kaybettik. Önce ailesine sonra milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

CENAZESİ NEREDE ? SAAT KAÇTA? 

 Arkın'ın Cenazesi 30 Haziran 2022 Perşembe günü Teşvikiye Camii'nde öğlen namazına müteakip kılındıktan sonra cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağını duyruldu. 

CÜNEYT ARKIN KİMDİR?

Türk Sinamasının sevilen ismi Cüneyt Arkının gerçek ismi, Fahrettin Cüreklibatırdır. 8 Eylül 1937 tarihinde Eskişehirin merkezine bağlı olan Karaçay köyünde tarihinde doğmuştur. Türk doktor, sinama, senarist, yapımcı ve yönetmen olan Arkın, 1963-2019 yılları arasında 328 sinama filmleri ve dizilerde rol almıştır. Arkın oyunculuk dışında da kendi alanında kareta ile ilgileniyordu. 

EŞİ BETÜL CÜREKLİBATIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Eşinin ölümünden sonra merak konusu olan Betül Cüreklibatır kimdir? kaç yaşındadır? diye araştırılmalar yapılmıştır. İşte merak konusu olan Betül Cüreklibatırın hayatı. 

Cüneyt Arkın ile 1970 yılında dünya evine girmişti. 2 evlilik yapan Cüneyt Arkın 1964 yılında ilk evliliğinden Güler Mocandan kızı filiz doğmuştur. Evliliği kısa süren Arkın 1970 yılında ise Betül Işıl ile evlendi. Bu evliliğinden Murat ve Kaan dünyaya gelmiştir. 

Betül Cüreklibatır 1 Ocak 1947 Tarihinde İstanbul' da doğmuştur. Fransız Kız mezunu olan Betül Cüreklibatır, üniversiteden sonra Air France sınavını kazanarak hostes olmuştur, ve ardından Türk sinama filmlerinde rol almıştır.

981 Önce Hayaller Ölür Sinema Filmi

1979 Vatandaş Rıza Sinema Filmi

1978 Şişeler Sinema Filmi

28-06-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar