Duygu Sarışın Kızıl Goncalar dizisinde

Duygu Sarışın Kızıl Goncalar dizisinde
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında çekimlerinin başlaması beklenen Kızıl Goncalar dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Şu sıralar hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması planlanan diziler arasında en çok merak edilenlerden olan Kızıl Goncalar’ın çalışmaları hızla devam ediyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Kızıl Goncalar’ın cast çalışmaları titizlikle devam ediyor. Hem Gold Film ve hem de Fox Tv herhangi bir yol kazasına uğramamak için ince eleyip sık dokudukları çalışmaların sonuna yaklaştılar. Ekim ayının ortasında sete çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak güzel oyuncu Duygu Sarışın da katıldı. Kadrosu ile göz dolduran ve şimdiden dikkatleri çeken dizinin senaryosunu Necati Şahin kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay yer alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni katılan Duygu Sarışın’ın dizide Doktor Levent’in kız kardeşi Hande karakterine hayat verecek.

Kızıl Goncalar Oyuncu kadrosu netleşiyor

Gold Film tarafından hazırlanan ve Necati Şahin’in senaryosunu kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay yer alıyor. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken yapım şirketi cast çalışmasının yakında tamamlanacağını bildirdi. Dizinin castında yer alan oyuncular arasında, Özgü Namal (Meryem), Özcan Deniz (Levent), Şerif Erol (Suavi), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Hazal Türesan (Beste), Mert Turak (Naim), Erkan Avcı (Sadi Hüdai), Selen Öztürk (Hasna), Asiye Dinçsoy (Müyesser) ve Mina Demirtaş (Zeynep) olarak seyirci karşısına çıkacak diziye son olarak katılan Duygu Sarışın’ın ise dizide Hande karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ekim ayının ortasında sete çıkması planlanan dizinin kasım ayı başında seyirciyle buluşması hedefleniyor.

Duygu Sarışın kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin güzel ve başarılı oyuncularından olan Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Duygu Sarışın, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine almış ve okuldan mezun olduktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Cennetin Sırları adlı dizi ile kamera karşısına geçmiştir. Duygu Sarışın’ın bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında, Cennetin Sırları, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, İçerde, Ufak Tefek Cinayetler ve Azize yer almaktadır.

25-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar