Özgü Namal ve Özcan Deniz'in rol alacağı Kızıl Goncalar dizisine 4 oyuncu katıldı

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in rol alacağı Kızıl Goncalar dizisine 4 oyuncu katıldı
Gold Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisine yeni oyuncular katıldı.

Bu sezon Fox Tv ekranları için hazırlanan birbirinden iddialı birçok dizi yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte bir bir ekrana gelmeye başladı. Kanal için oldukça önemli olan bu sezon için hazırlanan bazı dizilerin hazırlıkları ve çekimleri ise halen devam ediyor. Kanalın büyük önem verdiği ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizilerden biri de Kızıl Goncalar. Gold Film tarafından hazırlanan bve kadrosunda Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi iki dev ismi bir araya getiren dizinin cast çalışmaları yapım şirketi tarafından ediyor. Ekim ayının başında sete çıkması planlanan ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın yer aldığı dizinin senaryosunu ise Necati Şahin kaleme alıyor. İstanbul’da çekimleri gerçekleştirilecek dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Yeni Oyuncular Katıldı

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden biri olan Kızıl Goncalar dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Necati Şahin’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Çok yakında sete çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda olan isimler arasında Özgü Namal (Meryem), Özcan Deniz (Levent), Şerif Erol (Suavi), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Hazal Türesan (Beste), Mert Turak (Naim), Erkan Avcı (Sadi Hüdai), Selen Öztürk (Hasna), Asiye Dinçsoy (Müyesser) ve Mina Demirtaş (Zeynep) yer alıyor. Diziye son olarak katılan isim ise genç ve güzel oyuncu Duygu Sarışın oldu. Duygu Sarışın’ın dizide Doktor Levent’in kardeşi Hande karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Duygu Sarışın kimdir?

Şu sıralar hazırlıkları süren Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna yeni katılan oyunculardan olan ve dizilerin ve sinema filmlerinin güzel ve başarılı oyuncularından Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Duygu Sarışın, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine almış ve okuldan mezun olduktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Cennetin Sırları adlı dizi ile kamera karşısına geçmiştir. Duygu Sarışın’ın bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında, Cennetin Sırları, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, İçerde, Ufak Tefek Cinayetler ve Azize yer almaktadır. Kızıl Goncalar oyuncunun çıkış yapabileceği bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

25-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar