Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu için gün güzel başlasa da büyük şoku yaşadılar

Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu için gün güzel başlasa da büyük şoku yaşadılar
Herkesin tatil yaptığı dönemde çalışan Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu için gün güzel başlasa da büyük şoku yaşadılar. Neydi bu ikilinin yaşadığı şok!

Yaz aylarında yoğun bir tempoyla çalışan Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu Şuursuz Aşk filminde başrol oynadı. Herkesin tatil yaptığı dönemde çalışan Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu için gün güzel başlasa da büyük şoku yaşadılar. Neydi bu ikilinin yaşadığı şok ve Şuursuz Aşk’ın konusu! Şimdi detaylar

Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu için gün güzel başlasa da büyük şoku yaşadılar

Hercai dizisiyle bir anda çıkış yakalayan Ebru Şahin, Şuursuz Aşk filmiyle sinema da boy göstermeye hazırlanıyor. Çok farklı karakterlerde hünerini sergileyen İsmail Hacıoğlu ile başrollarini paylaştıkalrı Şuursuz Aşk filmi 20 Aralık’ta vizyona girecek. Merakla beklenen film için Ankara’da bir tanıtım etkinliği düzenlendi. Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu büyük bir heyecanla etkinliğin düzenlendiği Ankara’ya gittiler. Ancsak hevesleri kursakalrında kaldı ve büyük şok yaşadılar.


 

Etkinlik neden iptal oldu!

Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile büyük beğeni kazanan Ebru Şahin’in ve dizilerle haklı bir üne kavuşan İsmail Hacıoğlu’nun hayranları, Şuursuz Aşk filminin tanıtımı için etkinliğin düzenlendiği imza töreninde buluştular. İkili de imza töreni için büyük bir heves ve heyecanla İstanbul’dan uçağa inip Ankara’ya indşiler. Ancak yoğun izdiham nedeniyle imza töreni  iptal edildi. Böylece Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu’nun güzel başlayan gün, kabusa dönüştü. İkili bir gün önceden sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda imza töreni için heyecanlı olduklarını ve tarifsiz sevinç duydukalrını belirtmişlerdi. Etkinliğin yoğun izdiham nedeniyle iptal olması hem ikilinin hem de hayranların hevesleri kursakalrında kaldı. Şimdi herkes, yapım şirketinden etkinliğin ne zaman yapılacağını duyurmasını bekliyor. Canlitv olarak bu konudaki gelişmelerin takipçisi olacağız.

Şuursuz Aşk filminin çekimleri tamamlandı

Akıl hastası Menekşe ile Yusuf’un, tatmaya başladıları aşk duygusuyla şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alan film, dramatik hikayesiyle sinemaseverleri gözyaşlarına boğacak. Umut Ertek'in yönettiği "Şuursuz Aşk" filminin başrollerini Ebru Şahin (Menekşe) ve İsmail Hacıoğlu (Yusuf) paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncular görev yapıyor. Ayrıca Nazan Kesal, Ayşen Batıgün, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Halit Karaata, Ali Buhara Mete, Şekip Taşpınar, Erdal Ayna, Volga Sorgu, Seher Terzi, Aslı Hür, Egemen Duman ve Demet Oran, Şuursuz Aşk filmi için yaz boyu yoğun çaba gösterdi.

Şuursuz Aşk Filminin Konusu

Doğuştan zihinsel engeli olan Yusuf, hiçbir siyasi hareketin içinde bulunmayan bir gençtir. Tek derdi simit satıp evine, annesine ekmek götürmek olan Yusuf, her zamanki gibi simit satar. O sırada devrimci gençleri kovalayan Polis, karambolde Yusuf’u da gözaltına alınır. Karakolda gözünü açan Yusuf’un hayatı bambaşka bir hal alır. İnanılmaz dayak ve işkencelere maruz kalan Yusuf için felç kalma ihtimali vardır. Suçsuz olduğu anlaşıldığında Yusuf için artık çok geçtir.

17-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar