Ferhat ile Şirin’in Şirin’i Leyla Tanlar diziyi anlattı!

Ferhat ile Şirin’in Şirin’i Leyla Tanlar diziyi anlattı!
Ferhat ile Şirin dizisi çok yakında FOX TV'den ekranlara gelmeye başlayacak. Ferhat ile Şirin’in Şirin’i Leyla Tanlar diziyi anlattı!

FOX TV'de yepyeni bir dizi başlıyor. Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Cansu Dere gibi isimleri başrolde gördüğümüz Ferhat ile Şirin dizisi çok yakında ekranlara gelmeye başlayacak. Ferhat ile Şirin dizisinin başlamasına günler kala dizinin önemli isimlerinden Leyla Tanlar, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dizide hayat vereceği Şirin karakteriyle ilgili tüyolar veren Leyla Tanlar, Ferhat ile Şirin dizisinin bilinmeyenlerini anlattı.

Leyla Tanlar'ın Ferhat ile Şirin dizisiyle ve dizide canlandıracağı Şirin karakteriyle ilgili anlattıkları:

"Şirin’in hikayesi benim için bir kendini bulma yolculuğu. Hayatta kendi isteklerini hep ertelemiş, mutluluğun peşinden koşma hevesini seneler önce kaybetmiş, şikayet etmeyi unutmuş bir kız Şirin. Ta ki hayatı hiç beklemediği bir anda altüst olana kadar. Şirin’in acılarına, pişmanlıklarına ve hayallerine dokunabilene kadar onu bütün kalbimle tanımaya çalıştım. Onun karmaşık içsel gelişim sürecini, motivasyonlarını ve bunların bıraktığı psikolojik izleri hissetmeye odaklandım."

Ferhat ile Şirin dizisinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya ve Melisa Değer yer alıyor. FOX TV'den izleyicisine ulaşacak olan Ferhat ile Şirin dizisi 22 Kasım Cuma günü ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Ferhat ile Şirin dizisinin konusu ne?

Ferhat ile Şirin dizisi iki gencin birbirine olan imkansız aşkını konu alıyor. Ferhat, 28 yaşında genç ve örnek sayılabilecek bir adamdır. Doğrucu bir adam olan Ferhat ayrıca dobra kişiliğiyle de bilinmektedir. Henüz küçük bir çocukken annesi vefat etmiş ve bu durum Ferhat'ı derinden etkilemiştir. Emekli bir boksör olan babası tarafından eğitim alması nedeniyle iyi de bir dövüşçüdür. Öte yandan Şirin de yıllar önce ailesini kaybetmiştir. Dolayısıyla Ferhat gibi büyük bir travma atlatmıştır. Ablasıyla birlikte yaşamakta olan Şirin, ablasının kendisine dayattığı hayatı yaşamak zorunda kalmıştır. Sanata bağlılığı bulunan Şirin, müzik yapmak istese de ablası nedeniyle üniversitede yöneticilik eğitimi almaktadır. Bu iki gencin yolları kesişecek ve büyük bir aşk başlayacaktır.

16-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar