Ferhat ile Şirin Banu (Cansu Dere) kimdir?

Ferhat ile Şirin Banu (Cansu Dere) kimdir?
Yeni sezon dizileri arasında yer alan Ferhat ile Şirin'in oyuncu kadrosunda kimler var? Ferhat ile Şirin Banu'yu canlandıran Cansu Dere kimdir?

Güzel oyuncu Cansu Dere, yepyeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Ferhat ile Şirin'in kadrosu daha şimdiden izleyiciyi heyecandırmaya başladı. Peki yeni dizi Ferhat ile Şirin'in kadrosunda kimler var? Ferhat ile Şirin Banu (Cansu Dere) kimdir? İşte ayrıntılar..

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olma yolunda emin adımlarla gelen Ferhat ile Şirin, oyuncu kadrosu ile gündeme damga vurdu. Yapımını O3 Medya ile Artistanbul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi 'Ferhat ile Şirin'in başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar yer alıyor. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın yanı sıra Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Şehsuvar Aktaş ve Işıl Yücesoy gibi sevilen oyuncularda dikkat çeken isimler arasında. Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş dizide Ferhat karakterine hayat verirken, ekranların sevilen yüzü genç oyuncu Leyla Tanlar da Şirin karakterine hayat verecek. Peki uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Cansu Dere, dizide hangi karakteri canlandıracak? Ferhat ile Şirin dizisinde Banu karakterine hangi başarılı oyuncu hayat verecek? 

Ferhat ile Şirin Banu (Cansu Dere) kimdir?

Cansu Dere, 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelse de aslında Yunanistan göçmeni bir aileden gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlamıştır. 2000 yılında Kanal D’de düzenlenen  Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçilince profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Ünlü moda tasarımcılarının defilelerinde yer alarak ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkesini temsil eden Cansu Dere , Paris'te çeşitli defilelere katıldı. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun olan Cansu Dere, ilk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşadı. Show TVde yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sunduktan sonra NTV'ye transfer oldu. Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapan Cansu Dere, Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa terfi etti. Alacakaranlık dizisinde yıldızı parlayan oyuncu asıl şöhreti Güz Yangını dizisiyle yaşadı. Kabuslar Evi filmiyle sinema tecrübesi de yaşayan Cansu Dere, Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynadı. Özellikle Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Son Osmanlı Yandım Ali filmindeki Defne rolüyle haklı bir üne kavuştu. Türk dizi sektöründe çığır açan Ezel dizisiyle zirveye çıktı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ve Anne dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak oyunculuk hayatına devam etti.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar