Ece Ronay Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu
Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil arasındaki gerilim devam ediyor. Ece Ronay tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte tüm detaylar…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile genç şarkıcı Ece Ronay arasında yaşanan gerginlik mahkemeye taşınıyor. Mehmet Ali Erbil'in kendisine taciz içerikli mesajlar gönderdiğini söyleyen ve bu mesajları sosyal medya hesabından ifşa eden Ece Ronay gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü isim Mehmet Ali Erbil ise yaşananları inkar etmiş ve 'Z Kuşağının' tuzağına düştüğünü söylemişti. Magazin gündemini sarsan iddialar bazı magazin programlarında da konuşuldu. Ece Ronay bu kez bir magazin programı yapımcısının kendisini arayarak internetteki eski görüntülerini yayınlamakla tehdit ettiğini söyledi.

Ece Ronay'ı hangi yapımcı tehdit etti?

Magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasında geçen iddialar yargıya taşınıyor. Genç Tiktok şarkıcısı Ece Ronay'ın klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in mesajları ifşa edildi. Bu ifşa üzerine gelişen olaylar ise yakından takip ediliyor. Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğini söylemesi üzerine Erbil iddiaları reddetmiş "telefonum asistanımdaydı" demişti. Mehmet Ali Erbil daha sonra katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Ece Ronay'ın kendisini evine davet ettiğini iddia etti. Yaşanan süreç içerisinde Ronay da kendisini programın yapımcısının arayarak eski görüntülerini yayınlamakla tehdit ettiğini söyledi.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil olayında yargıya gidildi

Sosyal medyada ve özellikle tiktok'ta tanınan Ece Ronay yaptığı şarkılarla biliniyor. Ronay'ın bir klibinde de Mehmet Ali Erbil de yer almıştı. Ronay Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ve ses kayıtlarını ifşa etti. Yaşananların ardından tehdit edildiğini belirten Ronay yargıya başvurdu. Avukatıyla birlikte şikayet sonrasında gazetecilere konuşan  Ece Ronay, 'eve davet etti' iddiasına "Ben onu düşündüğü anlamda çağırmadım. Bir gün kahve içeriz, çay içeriz Mehmet Ali Bey diyerek geciktirdim. Onda ne benim evimin konumu vardır, ne adresim vardır. Ne benimle alakalı olumlu ya da olumsuz herhangi bir görüntüsü vardır, ona gönderilmiş. Hiçbir şey yok. Sadece konuşuyor, sürekli beni suçluyor. 'Ben 65 yaşında bir adam olarak, 22 yaşında kızımdan küçük kadını taciz ettim' demiyor, o da bunu yaptı şunu yaptı. Ben bir kadınım. Ne olursam olayım böyle bir muameleyi hak etmiyorum" cevabını verdi.

Ece Ronay ve avukatı Mehmet Ali Erbil hakkında "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" suçlamasıyla şikayette bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ronay'ın avukatı, "Atılan mesajlar tüm kamuoyu biliyor, savcılığa müracaat yaptık, ses kayıtları ve mesaj içeriklerini dosyaya sunduk. 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdık, tebliğ olmadı. Mağdur edilen bir kadın var, cinsel tacize uğrayan bir kadın var. Top yargıda" dedi.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar