Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar!

Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar!
Kaçış sendromunu atlatarak yeniden ekranlara dönen Mehmet Ali Erbil'e 2.hayatı yaramadı. Önce en yakın arkadaşlarıyla kavga etti şimdi de kızı yaşındaki bir şarkıcıyı taciz etti

Şarkıcı Ece Ronay'ın ahlaksız mesajlarını ifşa ettiği Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar verildi. 30 yaşındaki şarkıcı Ece Rona'yı taciz ve tehdit ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil, son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Hayranları ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında alınan kararı ve şovmenin olaya tepkisini merak ediyor. Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar!

Kaçış sendromunu atlatarak yeniden ekranlara dönen Mehmet Ali Erbil'e 2.hayatı zehir olmaya devam ediyor. Önce en yakın arkadaşları hakkında saçma sapan iddialar ortaya atarak kavga eden ünlü şovmen bu sefer de kızı yaşındaki bir şarkıcıyı taciz iddiasıyla yargılanıyor. Son günlerin en gözde şarkıcılarından Ece Ronay, klibinde de oynayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i önce ifşa etti ardından da mahkemeye verdi. 

Genç şarkıcının ifşa mesajlarını dikkate alan mahkeme ünlü şovmen hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Mehmet Ali Erbil bu kuralı takmayıp herhangi bir ihlalde bulunursa 3 gün zorlama hapis yatacak.


 

Sesli ve görüntü yoluyla hakaret!

Çağlayan Adliyesine giderek Mehmet Ali Erbil'i şikayet eden ve Erbil’in kendisine attığı cinsel taciz içeren mesajları delil olarak sunan Ece Ronay, davasında haklı bulundu. Twitter hesabından Erbil’e ait olan taciz ve tehdit içeren görüntüleri mahkemeye suna Ece Ronay, ünlü şovmen için 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı. Erbil ise taciz iddiasını kesin bir dille reddederken arkadaş olduklarını ve olay günü Ece Ronay’ın kendisini evine davet ettiğini öne sürdü.

Çağlayan adliyesine avukatıyla giden Ronay, ünlü şovmenin kendisine yolladığı utanç verici mesaj ve görüntüleri sunarak  ‘sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret’ iddiasıyla Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu. Aynı zamanda Aile Mahkemesi’ne başvuran Ronay’ın avukatı, Erbil hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Eğer ünlü şovmen önümüzdeki 2 ay boyunca Ece Ronay hakkında herhangi bir girişimde bulunursa 3 gün zorla hapis yatacak. Gelişmeleri canlitv takipçileriyle paylaşmayı sürdüreceğiz.

07-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar