Yeni Başlayan Dizi Final Kararı Aldı

Yeni Başlayan Dizi Final Kararı Aldı
Televizyon kanallarında bin bir emek ve parayla hazırlanan ve yüzlerce insana ekmek kapısı olan dizler erken final kararı almaya devam ediyor.

Televizyon kanallarında yayıla dizilerden peş peşe final haberleri gelmeye devam ediyor. Eylül yayın döneminin başlamasıyla birlikte pek çok dizi televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmaya başladı. Milyonlarca lira harcanarak ve büyük emeklerle ve umutlarla ekrana gelen yapımlar ne yazık ki daha iki üç bölüm yayınlanmadan final kararı almaya başladılar. Bu kararlarda ise en büyük etken her zamanki gibi reyting oranlarının düşüklüğü oldu. Kanalar henüz 2 – 3 bölüm yayınlanan ve bekledikleri reytingleri alamayan yapımlar için acımadan final kararı almaya devam ederken öbür taraftan sıranın hangi yapıma geldiği ise sektörde merak ve korkuyla bekleniyor. Final yapan ya da yapacak olan dizilerin yerine ise yenileri hemen sete çıkıyor ve ekrana geliyor. Geçtiğimiz günlerde Son Yaz dizisi için final kararı alan Fox Tv’nin ardından bu sefer de Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve henüz 4. Bölümü yayınlanan İçimizden Biri adlı dizi için erken final haberi geldi.

İçimizden Biri Final kararı Aldı

Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler için reyting kılıcı kelle almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün final kararı alan Fox Tv’nin Son Yaz Dizisinin ardından bugün de Show Tv ekranlarında yayınlanan İçimizden Biri final kararı aldı. Süreç Film tarafından hazırlanan ve henüz 4. Bölümüyle ekrana gelen İçimizden Biri Salı akşamları ekrana geliyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda Bora Akkaş, Özge Yağız, Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Asuman Damak ve Derya Alabora gibi usta isimler yer alıyor. Dizi yabancı ve Hıristiyan bir genç ile Müslüman bir Türk genç kızın aşkını ve bir araya gelmek için çabalarını ele alıyordu. Bir aşk ve kavuşma mücadelesinin heyecanlı ve komik hallerini ele alan dizi Muğla’da çekiliyordu. Alınan karar gereğince dizinin 6. Bölümde son kez ekranlara geleceği ve seyirciye veda edeceği öğrenildi.

Son 3 Ayda Final yapan Diziler

Televizyon kanallarında büyük emeklerle ve paralarla hazırlanan diziler erken final yapmaya ve umutları hüsrana dönüştürmeye devam ediyor. Beklenen reyting oranlarını elde edemeyen diziler için beklenen acı kararlar ise ne yazık ki vakit geçirmeden kanallar ve yapımcılar tarafından alınıyor. Son 2 – 3 ay içinde bin bir güçlükle hazırlanan dizlerden birçoğu erken final kararı aldı. Bu dizlerden yaz sezonunda başlayan Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar final yaparken, Ada Masalı, Baht Oyunu, Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı ve son olarak ise İçimizden Biri için final kararı alındı.

 

06-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar