Ecem Baltacı yeni dizisi belli oldu mu?

Ecem Baltacı yeni dizisi belli oldu mu?
Ecem Baltacı yeni dizisi belli oldu mu? Başarılı oyuncu Ecem Baltacı yeni dizi sinyalini verdi. Peki Ecem Baltacı'nın yeni dizisi ne?

Daha önce Star tv kanalında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başarılı kadrosunda yer alan Ecem Baltacı, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürdürmekteydi. Dizide Selin Egemen karakterine hayat veren Ecem Baltacı, yeni sezonda ekranlarda olabileceğinin sinyalini verdi. Geçtiğimiz sezon ekranlara ara veren ve dizi dünyasında görmediğimiz güzel oyuncu Ecem Baltacı, yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlara gelebilmek için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. 

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol aldığı Selin Egemen karakterinin hırslı kişiliğinin yanı sıra bu sefer herkesi şaşırtacağını belirten Baltacı,Yeni projeler için görüşüyorum. 'Yine dram olacak ama iyi kızı oynayacağım. Tabii bizim işimiz, hangi rol olursa oynarız' sözlerini kullandı.

Yeni sezonda yepyeni bir dizi ile ekranlara geleceğinin müjdesini veren Ecem Baltacı, tüm hayranlarını sevindirdi. Yanı sıra geçtiğimiz günlerde çıkan iddialara göre Ecem Baltacı, başarılı oyuncu Çağlar ertuğrul ile kavga etmişti. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki oyuncu partneri Çağlar Ertuğrul ile ilgili kavga ettikleri iddialarının doğruluk payı olmadığını ifade eden Ecem Baltacı'nın hangi dizide rol alacağı oldukça merak konusu.

Star tv kanalının olay dizisi Fazilet Hanım ve Kızları oyuncu kadrosunda yer alan Ecem Baltacı, yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. Ancak güzel oyuncunun henüz hangi dizide ve kanalda yer alacağı belli değil. Peki genç oyuncu Ecem Baltacı kimdir? Hep birlikte inceleyelim...

Ecem Baltacı kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Ecem Baltacı, İstanbul doğumludur. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından ilk olarak O Hayat Benim dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Ecem Baltacı, dizide Hanife karakterine hayat vermiştir. Ardından çeşitli dizilerde rol almaya başlayan güzel oyuncu Ecem Baltacı, yeni sezonda yepyenibir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyunculuğun yanı sıra Kick Boks ile ilgilenen Ecem Baltacı, rol aldığı diziler ile ekranların tanınan ismi haline gelmiştir.

Ecem Baltacı rol aldığı diziler

Fox Tv  O Hayat Benim - Hanife

Fox Tv  Umuda Kelepçe Vurulmaz - İdil

Star Tv  Fazilet Hanım ve Kızları - Selin Egemen

02-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar