Fazilet Hanım ve Kızları setinde kavga çıktı

 Fazilet Hanım ve Kızları setinde kavga çıktı
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde olay çıktı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde kavga mı çıktı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları birbirine girdi. Fazilet Hanım ve Kızları setinde sigara kavgası.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Fazilet Hanım ve Kızları dizisi tüm başarısıyla çekimlerini sürdürmeye devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde olay çıktı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde kavga mı çıktı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları birbirine girdi. Fazilet Hanım ve Kızları setinde sigara kavgası. Fazilet Hanım ve Kızları oyuncuları neden birbirine girdi. İşte Fazilet Hanım ve Kızları setinde yaşanan olaylar.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde sigara kavgası

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan Nazan Kesal ve birkaç oyuncu daha yapım şirketinden "Sigara kullanmayanları rahatsız etmek istemiyoruz. Bize özel bir oda yapılabilir mi?" ricasında bulunmuş.

Çekimlerin devam ettiği sırada dizide Selin oalrak rol alan Ecem Baltacı, karavanda sigara içerken oyuncu Çağlar Ertuğrul geldi. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Dışarı çık, burada yemek yiyeceğim" dediği iddialar arasında. Bunu n üzerine Ecem Baltacı ise,  "Yemeğini başka bir yerde yersen daha iyi olur. Burası sigara odası ve duman altı" dedi ve olay o anda patladı.

Birbirine giren ünlü iki oyuncuyu etraftakiler zor ayırırken Çağlar Ertuğrul kavga esnasında "Haddini bileceksin. Şimdi çabuk çık, git buradan"  sözlerini sarfettiği iddia edildi.

Bunun üzerine yönetmen Murat Saraçoğlu iki oyuncuyu sakin olmaları yönünde uyardı.

08-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar