Sihirli Annem geri dönüyor!

Sihirli Annem geri dönüyor!
Bir döneme damgasını vuran, sonrasında tekrar başlayan ve biten Sihirli Annem, bu kez bir sinema filmi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sihirli Annem dizisi 2000'li yılların başında Kanal D'den ekranlara gelmeye başladı. Sonrasında Star TV'ye geçti ve 2006 yılı geldiğinde ekranlara veda etti. Aradan uzun bir zaman geçmişti ki Sihirli Annem dizisi Star TV ekranlarında yeniden başladı. Dizinin orijinal hali 4 sezondan oluşmaktaydı. 5 yıl sonra tekrar ekranlara gelmeye başladı ve bir 3 sezon daha ekranlarda kaldı. Ancak Sihirli Annem defteri hala kapanmış değil. Söylenene göre Sihirli Annem, bu kez sinema filmi olarak beyaz perdeye taşınacak. İşte bu sürpriz gelişmeyle ilgili eldeki tüm bilgiler.

Türkiye'de fantastik diziler diyince akla gelen ilk dizilerden birisi Sihirli Annem'dir. 2003 yılında İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Ebru Karanfilci, Metin Serezli, Gül Onat ve Defne Joy Foster'lı kadrosuyla yayınlanmaya başlayan dizi sürekli yeniden gündeme geliyor. Hatırlayacağınız üzere 2011 yılında diziyi yeniden ekranlarda görmeye başlamıştık. Yaklaşık 7 yıldır diziyi ekranlarda görmüyoruz. Görmemeye de devam edeceğiz zira Sihirli Annem sinema filmi olarak gelmeye hazırlanıyor.

Haberi Jennifer Boyner ve Gizem Güven verdi

Sihirli Annem dizisinde Toprak karakterini canlandıran Jennifer Boyner ve Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven, Sihirli Annem dizisinin sinema filmi olarak ekrana geleceğini açıkladı. Gizem Güven, "Dizi başladığı dönemde 8 yaşındaydım. Şimdi 24 yaşındayım. Sihirli Annem dizisinin film olma durumu var. Çekimler ağustos gibi başlayacak. Kadroda biz varız ama diğer oyuncuları bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

2000'li yılların başına damga vuran dizi Sihirli Annem

Sihirli Annem dizisi 2003 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başladı. Çocuklara yönelik bir dizi olan Sihirli Annem, 3 sezon Kanal D'de yayınlanmasının ardından 4. sezonuyla Star TV'de devam etti. 2006 yılında 131. bölümüyle final yaptı. O dönemde çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

5 yılın ardından 2011 yılında Süreç Film yapımcılığında Star TV'de yeniden başladı. Sihirli Annem dizisinin 2011 versiyonunu da ilk sezonlarda olduğu gibi Kartal Çidamlı yönetti, senaryosunu Gamze Özer yazdı. İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Günel Onat, Suat Sungur, Selda Özbek, Süeda Çil, Jess Molho, Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner dizide rol aldı. Metin Serezli, Taci karakterine sesiyle can verdi.

03-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler