Ed Stafford ile Adada 60 Gün Yeni Kanalında!

Ed Stafford ile Adada 60 Gün Yeni Kanalında!
Adada Tek Başına Kalmakta adından Sıkça Söz Ettiren, Amazon Nehrini Boydan Boya Yürüyerek Guinness Dünya Rekoru Kitabına Adını yazdıran Ed Stafford Artık Yeni Kanalında!

Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey deseler, vereceğiniz en güzel cevap Edward James Stafford! Kendisine kısaca Ed denilen ünlü Kaşif ve Asker olan Stafford yeni Programı 'Ed Stafford ile Adada 60 Gün' programı 13 Aralık Cuma akşamı saat 21:55 de DMAX kanalında. Programlarında kendisinin bir adaya bırakılmasından itibaren kendi kamerası ile hayatta kalmayı başaran Ed, yediği yaban hayvanları, aldığı ısırıklar, hatta tek bir damla su bulamadığı günlerde kendi idrarını yeniden içilebilecek hale getirmesi ile sıksık adından söz ettiriyor. Daha Önce de Bilinmeyene Yolculuk, Kurtuluş Hikayeleri, Ölüme Terk Edilmek ve Yaban Macerası gibi Programları ile DMAX'te bulunmuştu. Şimdi ise daha farklı bir konsept olan Adada 60 Gün programı ile seyirci karşısına çıkacak. 

Macera tutkunu bir çok insanın severek izlediği ve takip ettiği Ed Stafford, bu kez 60 gün FİJİ adasında kalmayı hedefleyecek. Adaya bırakıldığında, ekmek, su, yatacak yeri ve yakacağı olmayan Ed Stafford yine kendi yöntemleri ile hayatta kalmak için savaşacak. 13 Aralık Cuma akşamı saat 21:55 den itibaren her Cuma aynı saatte DMAX kanalında olacak. 

EDWARD JAMES STAFFORD KİMDİR?

1975 yılında İngiltere Peterborough'da dünyaya gelen Edward, Barbara ve jeremy Stafford tarafından büyütüldü. Eğitimlerini Leicestershire'de tamamlayarak Asker olmaya karar verdi. Askeri eğitim ve disiplinin kendisine çok fazla katkısı olduğunu söyleyen Ed Stafford, ilk olarak 2010 yılında Amazon Nehrini 9 günde baştan sona yürüyerek Guinness Dünya Rekorları kitabına adını altın harflerle yazdırdı. 2010 yılında National Geographic kanalı tarafından Avrupa Maceracısı ödülüne layık görüldü. Ardından 3 bölümlük bir dizi olarak Hayatta kalma programlarının ilkini İngiltere'deki Discovery Channel'da yayınladı ve böylece Ed Stafford serilerine başlamış oldu. 

Daha Önce'de Ed Stafford ile Bilinmeyene Yolculuk, Ed Stafford ile Kurtuluş Hikayeleri, Ed Stafford ile Ölüme Terk Edilmek ve Ed Stafford ile Yaban Macerası gibi programlar ile DMAX kanalında meraklıları ile buluşmuş, şimdide bırakılacağı Fiji Adasında 60 gün maceraya atılacak, yiyecek içecek, giysi ve barınma ihtiyaçlarını kendi başına sağlayarak hayata tutunacaktır. 

Ed Stafford ile Fiji Adasında 60 Gün programı ile Cuma saat 21:55'de Dmax kanalında buluşmak üzere!

12-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar