Eda Ece İsyan Etti: Bazıları Ramazanda İçki mi İçiyorsun Diye Beni Linç Ediyorlar!

Eda Ece İsyan Etti: Bazıları Ramazanda İçki mi İçiyorsun Diye Beni Linç Ediyorlar!
Eda Ece Ramazan’da içki mi içiyorsun diye kendisini linç eden sosyal medya hesabı takipçilerine adeta ders verdi ve onları doğru insan olmaya davet etti. İşte o paylaşım!

Sosyal medyanın fenomen yıldızlarından güzel oyuncu, Yasak elma’nın başarılı oyuncusu Eda Ece hemen her gün bir haberle magazin gündeminde ve sosyal medyada yer alıyor. Oyuncu kimi zaman paylaştığı bir fotoğrafla kimi zaman bir yardım çağrısıyla, kimi zaman da olur olmaz iddialarla gündeme geliyor. Bu olur olmaz iddialardan biri de ne yazık bu ramazan ayında yaşandı. Güzel ve başarılı oyuncuyla ilgili çıkan iddialar karşısında Eda Ece yine sosyal medya hesabından cevap verdi. Oldukça öfkeli ve üzgün olduğu gözlenen Eda Ece ramazan ayında içki içiyor iddiaları karşısında beni linç ettiriyorlar açıklamasını yaptı. İşte haberin detayları!

3 Milyon Takipçi Kutlaması!

Yasak Elma’da Yıldız karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve hayranlığını kazanan ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan güzel oyuncu Eda Ece yine gündemin ilk sıralarında yer alan bir haberin konusu oldu. Eda Ece sosyal medya hesabı İnstagram’da 3 milyon takipçiye ulaşmasının kutlaması için bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Eda Ece dünyaca ünlü üç komedi oyuncusunun yanına kendi fotoğrafını yerleştirdiği bir fotoğraf yaptı ve bunu paylaştı. Bunun üzerine güzel oyuncu fotoğraftaki bir şişeden dolayı adeta linç edildi ve sert bir şekilde eleştirildi. Bunun üzerine Eda Ece adeta isyan ederek bir paylaşımda daha bulundu. Eda Ece paylaşımında “Bazıları Ramazan’da içki mi içiyorsun diye yazıyor. Beni linç ettiriyorlar” ifadelerini kullanarak hem üzgün olduğunu hem de kızgınlığını dile getirdi.

İşte O Paylaşım!

Eda Ece paylaştığı bir kurgu fotoğraf için aldığı sert tepkilere cevap verdi. Eda Ece kendisine eleştiride bulunanlara verdiği mesajında “Bazıları Ramazan’da içki mi içiyorsun diye yazıyor. Beni linç ettiriyorlar. Arkadaşlar delirdiniz mi? Ben bir kutlama yapıyorum. Bütün gün İnstagramı açıp şuna ders vereyim falan diye ahlak dersi, din dersi… Biz belki de sizden daha iyi insanlarızdır ya; eline diline hakim ol diye laflar var ya onları mı benimseseniz acaba? İftara çok az kaldı ya; ben sizden daha iyi biliyorum oruç da tutuyorum. Size kalmadı yani… Öyle bir resmi yanlış anlayıp ders vermek… İnsanları rahat bırakın, insanların resimlerinin altına saydırmayın. Kendisi sinirinizi mutsuzluğunuzu insanlardan çıkartmayın. Spor yapın, bir şey yapın. İstemediğini takip etme. İnstagramda gezip gezip ona buna laf atmayın. Hayatım iyi gidiyor, deneyin sizin de iyi gider. Bu cahillik mi, aptallık mı, kötü niyet mi, saldırı mı? Çok ilginç.” İfadeleriyle üzüntüsünü ve öfkesini dile getirdi.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar