Yasak Elma hangi ülkede dikkatleri çekti?

Yasak Elma hangi ülkede dikkatleri çekti?
Diziseverler merak ediyor Yasak Elma hangi ülkede dikkatleri çekti? Birçok ülkede en az bizim ülkemizde olduğu gibi rağbet gören diziler hangileridir?

3 sezonunu tamamlamak üzereyken corona virüs nedeniyle bir süreliğine ertelenen Yasak Elma dizisi için flaş bir gelişme oldu. 3 sezondur ülkemizde heyecan kasırgası estiren dizi artık uluslararası seyredilen bir dizi haline geldi.

Diziseverler merak ediyor Yasak Elma hangi ülkede dikkatleri çekti? Birçok ülkede en az bizim ülkemizde olduğu gibi rağbet gören diziler hangileridir? Şimdi detaylar

Yasak Elma hangi ülkede dikkatleri çekti?

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi usta isimlerin paylaştığı Fox TV dizisi Yasak Elma dizisi Kazakistan'da da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Ülkemizde 3. Sezonunu tamamlamak üzereyken küresel salgın Coronavirüs nedeniyle çekimlere ara veren Yasak Elma dizisi diğer diziler gibi artık kardeş ülke Kazakistan’da da izleniyor. Bir MEDYAPIM ürünü olan Yasak Elma dizisini Neslihan Yeşilyurt yönetirken senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata kaleme alıyor. Ülkemizde yayınlandığı gün reytinglerde zirveye oturan “Yasak Elma” dizisi Kazakistan’da Astana TV kanalında, ölçümlenen ilk 100 program arasında ilk sıraya yerleşti.

Yasak Elma yalnız değil!

Sadece Kazakistan değil ve sadece Yasak Elma dizisi değil. Türk dizileri Dünyada en çok izlenen 10 ülkeden biri artık. Örneğin yine bir MEDYAPIM ürünü olan ülkemizde 4 sezon büyük başarıya imza atan “Kadın” dizisi; Uruguay Sete TV’de 15 reyting elde ederek listelerin 1. sırasına yerleşirken  Porto Riko’nun Wapa TV kanalında prime time’da en çok izlenen dizi oldu. Ayrıca yine Kadın dizisi Pakistan’ın Urdu1 Youtube kanalında yayınlanmaya başladıktan sonra, ilk bölümü 5 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.  

Bunlar “Bizim Hikaye”lerimiz

Her şeyiyle bizim olan Bizim Hikaye dizisi Peru’da en çok izlenen Türk dizisi olurken FOX’un “Kiraz Mevsimi” dizisi Telecinco ve Divinity’de yayınlanmaya başladı. Dizi; 12.7 reyting elde etti, 1 milyonu aşkın izleyiciye ulaştı. Süreç Film yapımcılığındaki “Kiraz Mevsimi” ayrıca, İspanya’da bugüne kadarki en iyi prömiyeri yapan ikinci Türk dizisi. Canlıtv  olarak yurt dışında da ülkemizi temsil eden dizilerimizle gurur duyuyoruz. Keyifli seyirler

Yasak Elma ne anlatıyor?

Zeynep ve Yıldız birbirine düşkün ancak hayal dünyaları taban tabana zıt iki kardeştir. Kardeşlerden Yıldız sosyete kraliçesi Ender Argun’la tanışınca hayallerine kavuşur. Çünkü kraliçe Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Diğer yandan Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Kibirli zengin iş adamı Alihan her ne kadar zıt karakterde olsa da Zeynep’ten etkilenir ve Zeynep’in karşılık vermesiyle tutkulu bir aşka dönüşür. Ancak Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

05-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar